sretni roditelji

Bivša supruga miljenika žena rodila je sina svom novom zaručniku: "Dobro došao na svijet, mali anđele"

Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Instagram) +0 Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Galerija

Bivša supruga Chaninga Tatuma zaručena je za glumca Stevea Kazeeja, a novopečeni roditelji na svojim su profilima na Instagramu s fanovima podijelili sretne vijesti.

Glumica Jenna Dewan rodila je svoje drugo dijete, na svijet je stigao njezin sin Callum Michael Rebel Kazee.

Pogledaj i ovo Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Trudna i presretna S miljenikom žena bila je 12 godina i svi su mislili da će trajati zauvijek, no čini se kako je novi zaručnik ipak "onaj pravi"

Bivša supruga Chaninga Tatuma zaručena je za glumca Stevea Kazeeja, a novopečeni roditelji na svojim su profilima na Instagramu s fanovima podijelili sretne vijesti.

"I samo su tako naša srca eksplodirala do vječnosti i dalje. Dobro došao na svijet, mali anđele", napisala je na svom profilu. Njezin zaručnik napisao je kako više ništa neće biti isto.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And just like that, our hearts exploded into all of eternity and beyond ❤️🌈❤️ Welcome to the world you little angel! ❤️ Callum Michael Rebel Kazee 3/6/20

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Jenna je objavila i fotografiju kako doji malenog Calluma, a sretni roditelji već su se tjednima ranije pripremali za dolazak sina. Nedavno su objavili kako će izgledati njegova soba. Jenna se pohvalila i zaručničkim prstenom za koji je Kazee izdvojio između 50 i 100 tisuća dolara.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene