Jenna Dewan i Steve Kazee zaručili su se prije nekoliko dana, a glumica je na Instagramu pokazala kako će izgledati soba njihovog djeteta.

Galerija


Glumačko-plesački par Jenna Dewan i Chaning Tatum slovili su kao savršen holivudski par sve dok nisu objavili vijest da se razvode, a Jenna je sada zaručena za glumca Stevea Kazeea.

Vezani članci Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Mislili su da se neće oporaviti od razvoda, a ona godinu dana kasnije čeka dijete s drugim Channing Tatum (Foto: Profimedia) Nekad smo gledali njegove savršene pločice na trbuhu, a pogledajte što je glumac sada napravio od svog tijela

39-godišnja glumica čeka dijete sa svojim zaručnikom, a fanovima je na Instagramu pokazala kako će izgledati soba njihovog djeteta. "Htjeli smo srediti sobu u smirujućem i neutralnom tonu da djetetu bude što ugodnije. Soba je puna svjetla i zaista je topla", rekla je Dewan.

Jenna i njezin 44-godišnji partner zaručili su se prije nekoliko dana, a glumica je rekla kako joj je dan zaruka bio najljepši dan u životu. Kako piše Daily Mail, Keeze je za zaručnički prsten izdvojio između 50 i 100 tisuća dolara.

Jenna Dewan i njezin bivši suprug u braku su bili devet godina, a puno duže od toga su bili u vezi. Channing se nakon razvoda zaljubio u pjevačicu Jessie J. Jenna iz braka sa Tatumom ima već kćer, a ovo će joj biti drugo dijete.

Holivudski glumac i supruga u šoku: Poplava im uništila imanje u Engleskoj vrijedno 12 milijuna funti