Trudna i presretna

S miljenikom žena bila je 12 godina i svi su mislili da će trajati zauvijek, no čini se kako je novi zaručnik ipak "onaj pravi"

Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) +0 Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Instagram) Galerija

Jenna Dewan i Steve Kazee zaručili su se prije nekoliko dana, a glumica je na Instagramu pokazala kako će izgledati soba njihovog djeteta.

Glumačko-plesački par Jenna Dewan i Chaning Tatum slovili su kao savršen holivudski par sve dok nisu objavili vijest da se razvode, a Jenna je sada zaručena za glumca Stevea Kazeea.

Pogledaj i ovo Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Palo pomirenje Nova šansa za slavni par: Ona izgleda poput njegove bivše žene, a čini se da ne mogu jedno bez drugog

39-godišnja glumica čeka dijete sa svojim zaručnikom, a fanovima je na Instagramu pokazala kako će izgledati soba njihovog djeteta. "Htjeli smo srediti sobu u smirujućem i neutralnom tonu da djetetu bude što ugodnije. Soba je puna svjetla i zaista je topla", rekla je Dewan.

Jenna i njezin 44-godišnji partner zaručili su se prije nekoliko dana, a glumica je rekla kako joj je dan zaruka bio najljepši dan u životu. Kako piše Daily Mail, Keeze je za zaručnički prsten izdvojio između 50 i 100 tisuća dolara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Jenna Dewan i njezin bivši suprug u braku su bili devet godina, a puno duže od toga su bili u vezi. Channing se nakon razvoda zaljubio u pjevačicu Jessie J. Jenna iz braka sa Tatumom ima već kćer, a ovo će joj biti drugo dijete.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal i George Clooney (Foto: Profimedia) +1 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudski glumac i supruga u šoku: Poplava im uništila imanje u Engleskoj vrijedno 12 milijuna funti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene