dugo je nismo vidjeli

Sjećate li se Jelene? Atraktivna voditeljica vratila se velikoj ljubavi

Jelena Urukalo Murina (FOTO: Goran JakušPixsell) Jelena Urukalo Murina (FOTO: Goran JakušPixsell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Urukalo Murina (FOTO: Goran JakušPixsell) +0 Jelena Urukalo Murina (FOTO: Goran Kovačić/Pixsell) Galerija

Jelena Urukalo Murina duže je vrijeme izbivala iz javnosti. Udala se, rodila, a sada se i konačno vratila svojoj velikoj ljubavi - televiziji.

Bivša manekenka Jelena Urukalo Murina nakon stanke vratila se voditeljskom angažmanu. Pobjednica Stroy Super Nova Multi Talentsa posljednja tri tjedna vodi i uređuje lifestyle emisiju na jednoj lokalnoj televiziji. Mnogi je pamte i kao sudionicu prve sezone 'Farme' u kojem se pojavila prije 10 godina.

Pogledaj i ovo Jelena Urukalo Ne viđamo je više baš Sjećate se Jelene Urukalo? Nekad je žarila i palila domaćom scenom, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Nakon showa udala se i posvetila obitelji. Prije tri i pol godine ostvarila se i u majčinskoj ulozi. Na svijet je stigla djevojčica Ilona koja je Jeleni i njezinom suprugu Domagoju centar svijeta. Jelena trenutno uspješno balansira između posla i majčinstva i ne krije da je ispunjena kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

"Imam vremena za moju kći Ilonu i supruga, a u isto vrijeme radim posao koji me ispunjava. Sve se savršeno poklopilo. Radim teme koje sada sama živim, a i puno sam sigurnija pred kamerama nego što sam to prije bila. Valjda s godinama dolazi sigurnost i samopouzdanje", izjavila je zgodna Riječanka za Story.hr.

Jelena Urukalo Murina (FOTO: Goran Kovačić/Pixsell) Jelena Urukalo Murina (FOTO: Goran Kovačić/Pixsell)

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene