Ivana Paris Bubičić i Jelena Urukalo danas su prvenstveno majke. Manekenstvo im dođe kao hobi, no izgledaju sjajno!


Riječke manekenke Ivana Paris Bubičić i Jelena Urukalo piste su zamijenile majčinskim i obiteljskim obvezama. Mnogi su primijetili da nakon što su postale majke izgledaju bolje nego ikad pa im nije teško pokazati svoja isklesana tijela.

Vezani članci Ana Gruica i Boran Uglešić Ana Gruica i suprug Boran Uglešić ostvarili dugo sanjani san: "Stvarao se nekih 15 godina" Ana Rucner - 3 Nova strast glazbenice Ane Rucner: "Tko god je probao moje ulje, oduševio se!"

Ivana Paris izgleda fenomenalno. Dok suprug Dino Bubičić, bivši Mister Hrvatske, kod kuće čuva petogodišnjeg Leonida i devetomjesečnog Noela, lijepa mama Ivana na trenutak se vratila na modne piste, ljepša no ikada. 'Geni, isključivo geni, ja još uvijek nisam krenula u teretanu od prošlog poroda. Nadam se da hoću', rekla je Paris. Manekenske je obveze svela na minimum zbog posla u jednoj stomatološkoj ordinaciji u Rijeci. Brojne majčinske i kućanske obveze ne treba ni spominjati.

Ivana i njezin suprug Dino zaljubili su u reality showu Nove TV Farma pa su mnogi mislili da će ta ljubav trajati dok se ne ugase svjetla reflektora. Vjenčali su se 2010. i sretniji su nego ikad.

U majčinstvu i obitelji uživa i bivša manekenka Jelena Urukalo. Posljednju je reviju nosila dok je bila trudna s kćerkicom Ilonom prije dvije godine. Spremna je, kaže, i na troje djece, jer ne namjerava stati na jednom.

A što su otkrile najseksi Hrvatica 2013. te aktualna Miss Hrvatske, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.