Jelena Rozga uživa u Dubrovniku u društvu prijatelja, a uhvaćena je u izdanju u kakvom je ne viđamo često.


Jelena Rozga prije nekoliko je tjedana objavila novi hit 'Nasljednik' koji je već postao pravi ljetni hit. Nije Jele stala na tome - pred njom je radno ljeto puno koncerata i nastupa, ali poznata Dalmatinka iskoristi svaki slobodni trenutak kako bi popila kavu u dobrom društvu.

Vezani članci Vađenje automobila iz mora na Lapadskoj obali u Dubrovniku - 5 Stisnuo gas pa upao u more u Dubrovniku: Ronioci i dizalica s dubine izvukli skupocjeni Mercedes zagrebačkih oznaka Slika nije dostupna I neka je dobio svoje: Pogledajte kako je djelatnik benzinske crpke riješio bezobraznika koji je odbijao ugasiti cigaretu

No, nije Jele znala da kamera vreba iza svakog kutka i taman kad je zapalila cigaretu nastala je fotogalerija naslova 'Rozga na kavi s prijateljem zapalila cigaretu' .

Lako je moguće da je to 'ona jedna' cigareta koju svi zapalimo jednom u sto godina tako da nećemo osuđivati. Samo ti Jelena zapali ako ti je gušt.

A ako je pak počela ozbiljno pušiti, nama opet svejedno, samo nam je lakše da znamo da savršena Jelena ipak ima neki sitan porok.