Stigao je nasljednik!

PREMIJERA Seksi Dalmatinka pokazala zašto je alfa žena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga novom pjesmom 'Nasljednik' zavladat će plesnim podijima.

I to smo dočekali! Nakon što je pjevačica Jelena Rozga otkrila kako se iza njezine dvosmislene poruke na društvenim mrežama 'Imamo nasljednika' krije nova pjesma i spot, dobili smo priliku čuti i vidjeti o kakvom ljetnom hitu je riječ.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uvijek je lijepo...'' Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ''Uživala sam u cijelom procesu, jedva čekam čuti reakcije''

Pjesma 'Nasljednik' je brzog i ljetnog ritma. Odiše zaraznom pozitivnom energijom. Pjesma će zasigurno ovo ljeto biti kraljica plesnih podija i svih zabava.

'Oda je to svim samouvjerenim ženama, u svakoj pa tako i u meni krije se jedna alfa žena. To je hrabra, odvažna i privlačna žena koja se dobro osjeća u svojoj koži i poručila bih svim ženama da pronađu tu 'alfa ženu' u sebi', izjavila je nedavno Jelena .

Pjesmu potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, dok spot potpisuje redatelj Dario Radusin. Za potrebe spota jelena je odabrala jednodjelni kupaći kostim koji joj savršeno pristaje,no to i nije veliko iznenađenje budući da pjevačica ima odličnu figuru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene