Jelena Rozga na Instagramu je podijelila video s jednog od nastupa na kojem se pojavila u ultrakratkoj haljini.

Galerija


Splitska pjevačica Jelena Rozga i ovo ljeto provodi radno održavajući brojne koncerte u zemlji i susjedstvu, a malo je reći i da svojim atraktivnim izgledom plijeni pažnju gdje god se pojavi.

Vezani članci Jelena Rozga Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena Jelena Rozga (Foto: Instagram) U moru golišavih dama ona se ističe svojom čednošću, no sada je sve iznenadila seksi fotkom

Kako je to izgledalo na jednom od njezinih posljednjih nastupa u Svetoj Nedelji, 41-godišnja pjevačica podijelila je sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu, gdje je objavila video u kojem je možemo vidjeti u ultrakratkoj haljini. Ipak, dužina haljine možda je bila malo problematična jer ju je Jelena nekoliko puta morala popraviti. 

"Ljubav do neba", napisala je Jelena uz snimku, a obožavatelji su joj uputili niz komentara i pohvala na račun izgleda.

"Svaka je riječ suvišna", "Ovo je sve", "Ljepotica predivnog glasa", "A Bože, jesi lijepa", "Haljinica ti pristaje uz ekstra tijelo", poručili su joj.

Nedavno je, također na Instagramu, sve dobro nasmijala objavivši video nezgode koja joj se dogodila na probi, prilikom koje je nespretno pala i nenadano završila na podu

Poslije prekida ulicom prošetala u grudnjaku i raskopčanoj košulji, fotografe kao da nije doživjela