Jelena Rozga na jednoj od proba doživjela je nezgodu i pala sa stolca na kojem je sjedila.

Galerija


Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, Splićanka Jelena Rozga na svom je profilu na Instagramu podijelila video kojim je itekako nasmijala svoje obožavatelje, ali i samu sebe.

Vezani članci Pad Oklijevanje u zadnji čas dovelo do bolnog pada, ponekad se treba samo prepustiti Jelena Rozga (Foto: Instagram) Rozga u Beogradu navodno ima 12 godina mlađeg dečka kojem je zabranila jednu stvar

Naime, 41-godišnja pjevačica objavila je video u kojem pjeva pjesmu "Ti si želja mog života" uz pratnju svog benda i sjedi na stolcu, sve dok stolac na kojem je sjedila nije puknuo, a ona pala na pod. Kada je nakon prvotnog šoka shvatila što joj se dogodilo, Jelena se počela smijati, a članovi benda priskočili su joj u pomoć da brže ustane. 

"Pogledajte do kraja,nećete požalit", poručila je Jelena svojim pratiteljima i uspjela oboriti s nogu i sve one koji su pogledali snimku.

"Udebljala si se", "Hahahaha, ovo je sve", "Kraljica padova, ti i kad padaš, padaš sa stilom i osmijehom", "Jele, koja si ti carica, super si, toliko prirodna", "Od količine emocija je i stolica pukla", samo su neki od komentara koje je dobila.

Htjela je biti časna sestra, a postala je seks-bomba: Kako je tekao uspon najljepše anđelice svijeta?