Ljubav ili prijateljstvo?

Ljubi li Jelena Rozga 11 godina mlađeg?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Jelena Rozga ovaj produženi vikend provela je u društvu 11 godina mlađeg muškarca, a već duže vrijeme šuška se kako su zajedno.

Jelena Rozga i 11 godina mlađi Ivan Huljić, sin Tončija i Vjekoslave Huljić, u nekoliko navrata ovog vikenda viđeni su zajedno. Prvo su viđeni u petak navečer u jednom kinu u Zagrebu da bi potom Ivan došao u njezin stan u nedjelju poslijepodne gdje se kratko zadržao. Nakon što je Jelena odradila gostovanje na radiju, Ivan se u nedjelju vratio u njezin stan, a prema pisanju Storyja stan nisu napuštali do ponedjeljka predvečer.

>> Evo kako zvuči 'Cirkus' Jelene Rozge!

Pogledaj i ovo Marija Petrović Često ih zamjene! Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

Nakon toga je Ivan snimljen dok je Jelenine i svoje torbe stavljao u njezin automobil te su otišli na put. Časopis Story donosi i fotografije na kojima se može vidjeti kako Ivan ulazi u Jeleninu zgradu te kako zajedno autom napuštaju Zagreb.

Iako Jelena i Ivan nisu viđeni kako razmjenjuju poljupce ili zagrljaje, o njihovoj vezi šuška se još od 2009. godine. Tad su oboje demantirali da između njih postoji ljubavna veza. Ipak, ne zna se ni sad jesu li par ili ih veže samo jako veliko prijateljstvo još iz vremena kad je Jelena pjevala u Magazinu, a Ivan u istoj grupi svirao klavijature.

Mediji dugo pokušavaju otkriti tko je misteriozni dečko kojeg Jelena skriva

Pjevačica je poznata i po tome da jako vješto skriva svoj ljubavni život te ne otkriva tko joj je bolja polovica.

Kako mediji već dugo pokušavaju otkriti detalje njezinog privatnog života te tko je njezina bolja polovica, u nedavnom intervjuu za inMagazin na pitanje kad će se s njim pojaviti u javnosti ruku pod ruku, odgovorila je kroz smijeh: 'A ne. Ne volim se držati pod ruku s njim, ne znam... Nema potrebe, znam ja i sama hodati!'.

Jelena je otkrila i kako će u siječnju na odmor izvan Hrvatske, ali ne s misterioznim dečkom već s prijateljicom. 'Ne voli putovati, grozan je. Ja govorim idemo negdje, on kaže koliko ima kilometara? Ako kažem 49 onda može, do 50 mu odgovara, poviše 50 ne ide', otkrila je Jelena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene