Otkrila pikanterije

Evo kako zvuči 'Cirkus' Jelene Rozge!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove subote, 2. studenog, izlazi novi singl Jelene Rozge 'Cirkus'. Popularna Splićanka je samo za inMagazin pretpremijerno a-capella otpjevala djelić najnovijeg uratka bračnog para Huljić, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu!

'Moram se pohvaliti da sam ovog puta ja imala ideju, otišla u Staniće, inspirirana jednom intimnom ispoviješću jedne javne osobe, naravno žene u jednom dnevnom listu. Jako se divim toj ženi i nadam se da će se ona prepoznati u ovoj pjesmi. Između ljubavi i razuma ponekad u prošlosti razum je gubio, međutim, u današnje vrijeme nije baš tako', otkrila je Jelena ekipi inMagazina.

>> Zavodljivija nego ikad prije - Jelena Rozga u seksi negližeu najavljuje 'Cirkus'

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

'Tonči je ustvari htio da pjesmu radi sa svojim engleskim producentima, međutim ja sam zahtijevala da se to radi ovdje u Hrvatskoj, jer sam se bojala tog novog zvuka koji je Tonči htio i nisam htjela da se izgubi ta ekspresija u vokalu i ta emocija i mislim da nisam falila', kaže pjevačica o svojoj novoj pjesmi 'Cirkus' koja izlazi za 2 dana.

Jelena u refrenu nove pjesme pjeva da se davno pomirila s tim da je ljubav anonimna, a na pitanje je li to doživjela i u stvarnom životu, odgovara: 'Nikad nisam voljela puno pričati o svom privatnom životu i nekako ja svoj privatni život držim samo za sebe i stvarno svoju ljubav živim punim plućima. Ja na sceni postojim zbog svog posla, a ne zbog svoje ljubavi'.

Kako mediji već dugo pokušavaju otkriti detalje njezinog privatnog života te tko je njezina bolja polovica, na pitanje kad će se s njim pojaviti u javnosti ruku pod ruku, odgovara kroz smijeh: 'A ne. Ne volim se držat pod ruku s njim, ne znam... Nema potrebe, znam ja i sama hodati!'.

Jelena je otkrila i kako će u siječnju na odmor izvan Hrvatske, ali ne s dečkom već s prijateljicom. 'Ne voli putovati, grozan je. Ja govorim idemo negdje, on kaže koliko ima kilometara? Ako kažem 49 onda može, do 50 mu odgovara, poviše 50 ne ide', otkrila je Jelena.

Na pitanje jesu li njezini prijašnji hitovi 'Obožavam' i 'Burek i tople krafne' ispunili očekivanja njezinog tima jer je ovog ljeta bilo komentara o neozbiljnosti njezinih hitova. 'Ta pjesma je i rađena za ljeto. Onako baš je namjerno napravljen takav tekst neopterećujući i baš smo namjerno stavili burek i tople krafne. Nekima je to simpatično, nekima je to možda glupo. Međutim, ta pjesma je veliki uspjeh doživjela, ne samo u Hrvatskoj nego i van granica', kaže Jelena.

Što je još otkrila pred kamerama inMagazina, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene