''Kažu snijeg će, ali...''

Za Jelenu Rozgu nema zime: U lepršavoj haljinici prošetala se hladnim Zagrebom, objavila je i video

Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica Jelena Rozga prošetala se hladnim Zagrebom u lepršavoj haljinici.

Pjevačica Jelena Rozga njeguje ženstveni odjevni stil i najčešće je možemo vidjeti u suknjama i haljinama.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Iako su se temperature zraka u Zagrebu približile ništici, Rozga se i dalje ne odriče svojih omiljenih odjevnih komada. Tako se sada na Instagramu pohvalila svojim izdanjem za šetnju okićenim gradom koje je više proljetno nego zimsko.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Kažu sutra će snijeg!? Meni uopće nije hladno", napisala je pjevačica u opisu kratkog videa koji je objavila u utorak.

I dok prolaznici oko nje nose kapute, čizme i drugu zimsku opremu, ona se šeta u lepršavoj haljini s rukavima tričetvrt dužine koja otkriva dekolte i gole gležnjeve te na nogama nosi klasične bijele salonke.

"Rozga, prolupala si načisto. Al' obožavam te", "Blago onda tebi, Dalmatinko lipa vrele krvi", "Nema ništa ljepše od snijega kad ima sunca. Sunce si!", pisali su joj obožavatelji, koji je ni ovog puta nisu poštedjeli komplimenata na račun izgleda unatoč neprimjerenu izdanju za ovo doba godine.

Iako je trenutačno u Zagrebu, Rozga inače živi u rodnom Splitu, gdje je donedavno imala probleme s uhodom. Naime, pjevačicu je tijekom karantene uznemiravao nepoznati muškarac koji je tada, pa čak i ranije dolazio ispred njezine zgrade. Ona ga je prijavila policiji, a on je sve priznao i obećao da se više neće neprimjereno ponašati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene