Pjevačica Jelena Rozga prošetala se hladnim Zagrebom u lepršavoj haljinici.

Galerija


Pjevačica Jelena Rozga njeguje ženstveni odjevni stil i najčešće je možemo vidjeti u suknjama i haljinama.

Vezani članci Jelena Rozga Jelena Rozga upozorila sve da ne nasjedaju na prevaru s njezinom snimkom koja se širi društvenim mrežama Jelena Rozga Pohotni muškarac mjesecima uhodio Rozgu, sad je priveden: Slao joj je gnjusne poruke i dolazio na kućna vrata

Iako su se temperature zraka u Zagrebu približile ništici, Rozga se i dalje ne odriče svojih omiljenih odjevnih komada. Tako se sada na Instagramu pohvalila svojim izdanjem za šetnju okićenim gradom koje je više proljetno nego zimsko.

"Kažu sutra će snijeg!? Meni uopće nije hladno", napisala je pjevačica u opisu kratkog videa koji je objavila u utorak.

I dok prolaznici oko nje nose kapute, čizme i drugu zimsku opremu, ona se šeta u lepršavoj haljini s rukavima tričetvrt dužine koja otkriva dekolte i gole gležnjeve te na nogama nosi klasične bijele salonke.

"Rozga, prolupala si načisto. Al' obožavam te", "Blago onda tebi, Dalmatinko lipa vrele krvi", "Nema ništa ljepše od snijega kad ima sunca. Sunce si!", pisali su joj obožavatelji, koji je ni ovog puta nisu poštedjeli komplimenata na račun izgleda unatoč neprimjerenu izdanju za ovo doba godine.

Iako je trenutačno u Zagrebu, Rozga inače živi u rodnom Splitu, gdje je donedavno imala probleme s uhodom. Naime, pjevačicu je tijekom karantene uznemiravao nepoznati muškarac koji je tada, pa čak i ranije dolazio ispred njezine zgrade. Ona ga je prijavila policiji, a on je sve priznao i obećao da se više neće neprimjereno ponašati.

Prije 16 godina snimila je vruću naslovnicu Playboya, ali mnogi se slažu da danas u 50. godini izgleda bolje nego tad