Govorio da su u vezi

Pohotni muškarac mjesecima uhodio Rozgu, sad je priveden: Slao joj je gnjusne poruke i dolazio na kućna vrata

Jelena Rozga Jelena Rozga PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Rozga Galerija

Pjevačica Jelena Rozga bila je na meti pohotnog muškarca kojeg je prijavila policiji i protiv kojeg je sada podignuta optužnica.

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica Jelena Rozga nedavno je prolazila kroz jedno od najstresnijih razdoblja u životu. Uznemiravao ju je nepoznati muškarac koji joj je u razdoblju trajanja karantene, pa čak i ranije, dolazio pred zgradu u kojoj je živjela u Splitu.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga dirljiv trenutak Emotivna Rozga rasplakala se na pozornici: "Ima svakakvih suza, onih sretnih i onih malo manje sretnih, a ovo su..."

Slobodna Dalmacija prenosi kako je njegov identitet utvrđen te da je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu protiv njega podiglo optužnicu i zatražilo od suda da prihvati njihov kazneni nalog. Traže da mu se odredi zatvorski kazna u trajanju od šest mjeseci s rokom kušnje od dvije godine zbog nametljivog ponašanja prema pjevačici.

U optužnici stoji da je muškarac, koji je od Jelene stariji deset godina, od 13. kolovoza 2019. pa do početka rujna 2020. godine putem e-maila i Instagrama slao pjevačici neprimjerene poruke inzistirajući na njihovu druženju, a insinuirao je i da su njih dvoje u ljubavnoj vezi te joj poručivao da želi s njom imati intimne odnose.

Jelena je njegove poruke ignorirala i nije s njim komunicirala, što ga nije spriječilo da nastavi s uznemiravanjem. U kolovozu ove godine pojavio se pred njezinim vratima, fotografirao se ispred njezine zgrade i slao joj fotografije. Nakon što je krajem kolovoza ove godine ona na Instagramu objavila fotografiju sa svojim društvom s Peristila, on je došao do nje te joj se izravno obratio, prenosi Slobodna Dalmacija

Jelena je tada odlučila kontaktirati policiju i sve im prijaviti. Muškarac je sve priznao i otkrio da joj se javio prvi put 2017. godine i da mu je sada jasno da ona s njim ne želim komunicirati i da se više neće neprimjereno ponašati.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene