Pjevačica Jelena Rozga bila je na meti pohotnog muškarca kojeg je prijavila policiji i protiv kojeg je sada podignuta optužnica.

Galerija


Jedna od naših najpopularnijih pjevačica Jelena Rozga nedavno je prolazila kroz jedno od najstresnijih razdoblja u životu. Uznemiravao ju je nepoznati muškarac koji joj je u razdoblju trajanja karantene, pa čak i ranije, dolazio pred zgradu u kojoj je živjela u Splitu.

Vezani članci Jelena Rozga i Davor Garić Jelena oborila obožavatelje s nogu nakon duže pauze, a Jacques otvoreno progovorio o problemu pretilosti Jelena Rozga Bombastično izdanje Jelene Rozge: Dekolte u prvom planu za nastup na beogradskom splavu

Slobodna Dalmacija prenosi kako je njegov identitet utvrđen te da je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu protiv njega podiglo optužnicu i zatražilo od suda da prihvati njihov kazneni nalog. Traže da mu se odredi zatvorski kazna u trajanju od šest mjeseci s rokom kušnje od dvije godine zbog nametljivog ponašanja prema pjevačici.

U optužnici stoji da je muškarac, koji je od Jelene stariji deset godina, od 13. kolovoza 2019. pa do početka rujna 2020. godine putem e-maila i Instagrama slao pjevačici neprimjerene poruke inzistirajući na njihovu druženju, a insinuirao je i da su njih dvoje u ljubavnoj vezi te joj poručivao da želi s njom imati intimne odnose.

Jelena je njegove poruke ignorirala i nije s njim komunicirala, što ga nije spriječilo da nastavi s uznemiravanjem. U kolovozu ove godine pojavio se pred njezinim vratima, fotografirao se ispred njezine zgrade i slao joj fotografije. Nakon što je krajem kolovoza ove godine ona na Instagramu objavila fotografiju sa svojim društvom s Peristila, on je došao do nje te joj se izravno obratio, prenosi Slobodna Dalmacija

Jelena je tada odlučila kontaktirati policiju i sve im prijaviti. Muškarac je sve priznao i otkrio da joj se javio prvi put 2017. godine i da mu je sada jasno da ona s njim ne želim komunicirati i da se više neće neprimjereno ponašati.

Kod nje je grudnjak na crnoj listi, osim ako samo njega nosi: Stigla u Hrvatsku i dijeli provokativne fotke