Jelena Rozga oglasila se na društvenim mrežama o navodnoj ljubavnoj vezi s tajanstvenim Beograđaninom.

Galerija


Srpski mediji raspisali su se o ljubavnoj vezi naše pjevačice Jelene Rozge i 12 godina mlađeg Beograđanina koja je navodno započela ovog ljeta.

Vezani članci Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Godinu dana ga je skrivala, a sad ga pokazuje: Andrea Šušnjara javnosti predstavila novog dečka! Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Andrea Šušnjara ima novog dečka: ''U vezi smo već godinu dana, on je 7 godina mlađi od mene''

Blic piše da je riječ o konzultantu kojeg je Jelena upoznala preko zajedničkih prijatelja.

"Razlika od 12 godina nije im nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Nakon Stjepana Hausera, koji je prema njoj bio loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost", izjavio je anonimni izvor srpskog Storyja i dodao kako Jelena svog odabranika i dalje planira držati daleko od javnosti jer želi da njihova veza bude tajna.

Sada se o svemu se oglasila i sama Jelena, i to komentirajući na Instagramu šuškanja o tome da ima dečka.

"Piše se da imam dečka, opet. Kažu da je mlad, a još i zgodan. Ako ga netko poznaje, neka mi se jave, voljela bih ga i ja upoznati", napisala je Jelena i tako jasno svima dala do znanja da je očito i dalje slobodna.

Posljednja Jelenina veza za koju javnost zna jest ona s hrvatskim violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je prekinula u rujnu 2017. godine nakon dvije i pol godine veze. Par je prvi put u javnosti bio viđen na koncertu 2Cellosa u Ljubljani u srpnju 2015., a o svojoj su romansi nakon toga događaja ubrzo i javno progovorili.

Supruga popularnog nogometaša iznenada preminula, prije tri dana hitno završila u bolnici