Cure detalji

Rozga u Beogradu navodno ima 12 godina mlađeg dečka kojem je zabranila jednu stvar

Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Galerija

Srpski mediji raspisali su se kako Jelena Rozga ljubi 12 godina mlađeg muškarca iz Beograda kojeg je upoznala ljetos.

Ako je vjerovati srpskim medijima, Jelena Rozga ljubi nepoznatog Beograđanina.

Pogledaj i ovo showbuzz Iskrena Jelena Rozga otkrila: Zaljubljena sam u Splićanina!

Srbijansko izdanje Storyja raspisalo se kako jedna od naših najpoznatijih pjevačica ljubi 12 godina mlađeg muškarca iz Beograda, no njegov je identitet još uvijek nepoznat. Preciznije, o tome se šuškalo već ovog ljeta kada se par upoznao, no priča je ponovno postala aktualna.

Par su upoznali zajednički prijatelji. Navodno se Jelenin novi dečko bavi konzultingom, ima 30 godina i to su zasad sve informacije kojima mediji raspolažu.

Zanimljivo, Jelena je prije nekoliko dana održala koncert upravo u Beogradu u jednom od najpopularnijih noćnih klubova.

"Razlika od 12 godina im ne stvara problem, a on ju mazi i pazi te joj je u potpunosti posvećen. Nakon Stjepana Hausera, koji se loše odnosio prema njoj, Jeleni je bio potreban muškarac koji će mu biti potpuna suprotnost", pišu susjedni mediji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

"Jelena ne želi izgubiti privatnost i sreću koju pored tog dečka ima. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cijenu ne otkriva da je s njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vrijeme neće biti spremna javno istupiti i reći da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajedničku budućnost i pitanje je dana kada će potvrditi vezu", otkrio je u nastavku izvor blizak pjevačici.

"Oboje su usredotočeni na svoje karijere te kako ne žive u istim državama, nekoliko prvih mjeseci veze su se rjeđe viđali. Ipak, kad god se ukazala prilika, bili bi zajedno. On je godinama živio i radio u nekoliko europskih gradova te se tek nedavno vratio u Srbiju. Jelena je išla tamo, on k njoj, i to je zaživjelo nekako."

Činjenica je da ovo nije prvi put da se Jelenu tako povezuje s nekim pa od toga ne bude ništa, no tko zna, za sve postoji prvi put. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) +0 Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Celebrity Višak kilograma sjajno joj stoji: Nikad bujnija pjevačica ponosno istaknula obline u šetnji s moćnim suprugom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene