nešto je i naučila

Rozga progovorila o posljedicama ozbiljnih zdravstvenih problema o kojima je dugo šutjela: "Više nemam štitnjaču"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga otkrila je kakve je posljedice na njezino zdravlje ostavio Hashimoto sindrom od kojeg boluje godinama.

Pjevačica Jelena Rozga (44) ranije ove godine progovorila je o svojim ozbiljnim zdravstvenim tegobama.

U velikom intervjuu koji je dala za Gloriju ispričala je da joj je prije tri godine dijagnosticirana tahikardija srca, a poznato je i da boluje od Hashimoto sindroma.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Sada je za RTL Exkluziv otkrila da zbog Hashimota više nema štitnjaču.

"Više nisam u velikom stresu. Neću juriti pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje više, više cijenim svoje slobodno vrijeme, znam reći ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja. Jednostavno sam morala jer imam problema sa srcem i štitnjačom i to više ne krijem. Štitnjaču apsolutno više nemam i sad sam rekla: 'E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam'", ispričala je Jelena koja za sebe u nadolazećoj godini ima samo jednu želju.

"Samo zdravlje. Zdravlje je na prvom mjestu i to sve više cijenim, pogotovo kad imam tih svojih problemčića - tako da samo zdravlje, sve drugo će doći", zaključila je.

Inače, Rozga je ovaj tjedan izbacila novu pjesmu "Ti i ja", a radi se o duetu s popularnim srpskim pjevačem Sašom Matićem i koja je brzo postala pravi regionalni hit.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Pjevačica se na svojem Instagramu pohvalila i kako je pjesma u samo dva dana od objavljivanja skupila preko milijun pregleda te se zahvalila svojim obožavateljima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) +1 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Celebrity Daleko od supruga i doma uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca, ne obazire se na navode o nevoljama u braku  

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica i Severina Matija Vuica i Jurica Popović - 3 Matija Vuica i Jurica Popović - 1 Matija Vuica i Jurica Popović - 2 +3 Matija Vuica Celebrity Matija Vuica napravila show u centru Zagreba i zabavila slučajne prolaznike koji su sve zabilježili na snimkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene