Kraj velike ljubavi

Gotovo je! Jelena Rozga i Stjepan Hauser prekinuli!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga i Stjepan Hauser više nisu zajedno! Nakon dvije i pol godine veze.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser više nisu zajedno! Nakon dvije i pol godine veze, prije desetak dana donijeli su odluku da kreću svatko svojim putem. Razloge i detalje prekida par je odlučio sačuvati samo za sebe, piše Story.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Nagađa se da je prekidu kumovala razdvojenost zbog brojnih obaveza. Sada već bivši partneri nedavno su se zajedno uselili u stan u centru Zagreba.

Kraj njihove romanse potvrda je prognoze slovenske numerologinje Karin koja je još u studenom 2015. godine nagovijestila da njihova veza neće uspjeti i da će prekid biti buran.

Prvi put u javnosti Jelena i Stjepan viđeni su na koncertu 2Cellosa u Ljubljani u srpnju 2015. godine, a svoju romansu ubrzo su javno i priznali. Nakon samo pola godine veze Stjepan je Jelenu i zaprosio, a naša pjevačica u intervjuima je često isticala da bi se voljela ostvariti u majčinskoj ulozi. Čini se da će to sad ipak pričekati. Kontaktirali smo Jelenu za komentar, no nije se javila do zaključenja teksta.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene