Srećom, Rozga je prekinula pauzu objavljivanja seksi fotografija. Iako uvijek izgleda lijepo, odavno nije istakla atribute, pa je nedavna objava oduševila obožavatelje!


Teško je kada vaša omiljena ljepotica prestane učestalo objavljivati seksi fotografije na Instagramu. Dramatičnu pauzu napravila je na neko vrijeme i Jelena Rozga, no sjajno se iskupila! Objavila je fotografiju uz koju je napisala kako su 'oči ogledalo duše', sa čime se slažemo!

Vezani članci Stela Opančar (Foto: Instagram) Tko je ljepotica koja se pohvalila sunčanjem svoje savršene stražnjice na terasi Hauserove vile? Jelena Rozga (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Prvi put nakon prekida Hauser se raspričao o Rozgi, ona jedva odgovorila na jedno pitanje o njemu pa otišla

Ipak, postavljamo pitanje: Tko gleda u njezine oči pored tako bujnog dekoltea? Istaknute oči i bujni dekolte oduševili su njezine obožavatelje, koji su joj poručili da vide predivnu dušu, ali i ustvrdili 'blago Stjepanu'! Mnogi su se zapitali i kad će nova pjesma. Sigurni smo da Rozga ima asa u rukavu te da na novi hit nećemo dugo čekati!

 

The eyes are the mirror of the soul. #photooftheday #jelenarozga

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on