Jelena Rozga u Splitu je pozirala s dvojicom mladih hrvatskih glazbenika Matijom Cvekom i Ivanom Huljićem, osmijehe s lica nisu skidali.

Galerija Jelena Rozga, Matija Cvek i Ivan Huljić Jelena Rozga, Matija Cvek i Ivan Huljić - 2 Jelena Rozga, Matija Cvek i Ivan Huljić - 1 +19 Jelena Rozga - 2

Naša predivna pjevačica Jelena Rozga pozirala je na Splitskome festivalu s dvojicom mladih perspektivnih glazbenika Matijom Cvekom i Ivanom Huljićem.

Vezani članci Jelena Rozga Rozga istaknula bujni dekolte u haljini s izrezom na trbuhu, na istom mjestu bio je i naš chef s kojim je povezuju već neko vrijeme! Ivan Huljić Huljićeva sina zadnjih godina rijetko viđamo, a nekad se naveliko pisalo i o njegovu ljubavnom životu, pamtite li koju poznatu plavušu je navodno ljubio?

Trojac je za stolom provodio odlično vrijeme sudeći po fotografijama, a osmijehe s lica nisu skidali.

Rozgu i mladog Huljića mnogi su ranije i povezivali govoreći da su u ljubavnoj vezi, a o tome se nijedno od njih nikada nije oglasilo.

Rozgu su nedavno krenuli spajati s našim poznatim chefom Ivanom Pažaninom, a prije nekoliko dana pjevačica i kuhar viđeni su u restoranu pa su ponovno krenula šuškanja o novoj ljubavi ovo dvoje Splićana.

Ljubavni život pjevačice već godinama intrigira javnost, a njezina posljednja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je prekinula 2017. nakon dvije godine veze.

Matija Cvek u vezi je s našom influencericom i glazbenicom Nikom Turković, a mnogi ih nazivaju najslađim parom naše estrade, dok se za ljubavni život Ivana Huljića malo zna.

Trgovački sud odlučio, Houra i Bodalec više ne smiju nastupati pod nazivom ''Prljavo kazalište'' Prljavo kazalište - 2 Prljavo kazalište - 7 Prljavo kazalište - 6 +3 Prljavo kazalište - 5

Naša glumica u 53. godini pokazala nikad vitkiju liniju, a bujno poprsje našlo se u krupnom planu Mila Elegović Mila Elegović Mila Elegović - 1 +22 Mila Elegović

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju