Wow!

Rozga istaknula bujni dekolte u haljini s izrezom na trbuhu, na istom mjestu bio je i naš chef s kojim je povezuju već neko vrijeme!

Jelena Rozga Jelena Rozga Miroslav Lelas/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 1 Ivan Pažanin Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga, Sara Jo i Nataša Bekvalac Jelena Rozga, Sara Jo i Nataša Bekvalac Jelena Rozga +10 Jelena Rozga, Sara Jo i Nataša Bekvalac Galerija

Jelena Rozga na Splitskom festivalu istaknula je bujni dekolte i vitku liniju, a okupljenim fotografima pozirala je sa širokim osmijehom na licu.

Među brojnim zvijezdama ovogodišnjeg Splitskog festivala bila je i Jelena Rozga, koja je zablistala u seksepilnoj kombinaciji kojom je odlučila istaknuti svoje bujne atribute, ali i vitku liniju kojom se može pohvaliti.

Pogledaj i ovo Splitski festival - 5 Taj splitski šušur! Tko je na Splitskom festivalu pio samo vodu, tko je veliki povratnik festivala te tko se sve okitio nagradama?

44-godišnja pjevačica za toplu splitsku noć odabrala je pripijenu haljinu s bujnim dekolteom i izrezom na trbuhu, a sa smiješkom je pozirala okupljenim fotografima. Među brojnim poznatim licima našao se i naš poznati chef Ivan Pažanin, s kojim je domaći mediji povezuju u posljednje vrijeme nakon što su u nekoliko navrata snimljeni zajedno, no navodni par nije zajedno pozirao.

Da među njima postoji nešto više od običnog prijateljstva, šuška se već mjesecima, što su demantirali u više navrata, a zajedno su bili snimljeni na kavi i ručku u Zagrebu.

Jelena je nedavno prokomentirala svoj ljubavni status.

"Ponekad bih nešto i trpjela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno, ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep, ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu, glazba je nešto najdivnije, popeti se na binu i pjevati dva sata pjesme koje ljudi znaju apsolutno od početka pa do kraja, to je ljepota. Ja imam lijep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lijepo", priznala je pjevačica u emisiji Grand News.

U velikom intervjuu za bosansku Azru jednom je prilikom otkrila i što za nju znači ljubav. "Odanost. Povjerenje. Vjera", zaključila je tada.

Ljubavni život pjevačice već godinama intrigira javnost, a njezina posljednja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je prekinula 2017. nakon dvije godine veze.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 +11 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela Martinović nježno grlila našeg mladog košarkaša, a njezin dekolte do pupka privlačio je sve poglede!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica +14 Ana Gruica Zanimljivosti Splitska glumica objavila vruću fotku ispod tuša, zbog njezina trbuha javile su joj se Alka Vuica i Bojana Gregorić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene