Jelena Rozga je zablistala u elegantnoj kreaciji na crvenom tepihu koji je okupio brojne poznate Hrvatice i Hrvate.

Galerija


Pjevačica Jelena Rozga pokorila je crveni tepih u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt te se istaknula u masi brojnih domaćih zvijezda.

Vezani članci Jelena Rozga Jelena Rozga na svoj veliki dan zablistala u kombinaciji kojom je naglasila vitku liniju pa svima poručila: "Srce mi je puno" Jelena Rozga Rozga podigla haljinu i zagolicala maštu obožavatelja, no vješto je pokazala točno onoliko koliko je htjela!

Na događaju se pojavila u zanimljivom strukiranom crnom kombinezonu s bijelim detaljima za koji je u svojim Storyjima na Instagramu otkrila da je star čak 10 godina.

Rozga ga je iskombinirala s crnim sandalama s ružama i torbicom u istoj boji, a pokazala je i da zna kako skrenuti pažnju na sebe bez otkivanja puno kože.

Omiljena splitska plavuša napravila je i jednostavnu, ali elegantnu frizuru te je, kao i uvijek, privlačila poglede svojim nevjerojatno mladolikim izgledom u 44. godini.

Inače, Rozga je na događaj došla sama i još uvijek mudro šuti o glasinama da je u vezi s poznatim domaćih chefom Ivanom Pažaninom.

Ne čudi što su se svi okretali za Lanom Jurčević, teško ju je bilo gledati u oči zbog hrabrog dekoltea u kojem se pojavila

Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke