izgleda kao curica

Mladolikim izgledom uvijek pomete konkurenciju makar i u ozbiljnoj kombinaciji, a o glasinama da ima novog dečka i dalje mudro šuti

Jelena Rozga Jelena Rozga PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Rozga je zablistala u elegantnoj kreaciji na crvenom tepihu koji je okupio brojne poznate Hrvatice i Hrvate.

Pjevačica Jelena Rozga pokorila je crveni tepih u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt te se istaknula u masi brojnih domaćih zvijezda.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Na događaju se pojavila u zanimljivom strukiranom crnom kombinezonu s bijelim detaljima za koji je u svojim Storyjima na Instagramu otkrila da je star čak 10 godina.

Rozga ga je iskombinirala s crnim sandalama s ružama i torbicom u istoj boji, a pokazala je i da zna kako skrenuti pažnju na sebe bez otkivanja puno kože.

Omiljena splitska plavuša napravila je i jednostavnu, ali elegantnu frizuru te je, kao i uvijek, privlačila poglede svojim nevjerojatno mladolikim izgledom u 44. godini.

Inače, Rozga je na događaj došla sama i još uvijek mudro šuti o glasinama da je u vezi s poznatim domaćih chefom Ivanom Pažaninom.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) +15 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene