Jelena Rozga i Stjepan Hauser nastupili su na dodjeli nagrada Music Awards Ceremony u Beogradu.

Galerija


Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Jelena Rozga nastupila je na dodjeli Music Awards Ceremony, gdje je otpjevala svoju novu pjesmu "Moje proljeće".

Vezani članci Jelena Rozga (Foto: Petar Vilović) Rozga predstavila novu pjesmu: ''Teško mi ju je bilo otpjevati, poput krvi je protekla kroz mene'' Bivši nogometaš Nikola Pokrivač (Foto: IN Magazin) Domaće zvijezde u 2018. su se voljele, ali i razdvajale: Ovo su bili najveći prekidi i razvodi

Emocije su je u jednom trenutku toliko ponijele da nije mogla sakriti suze, a sve je u publici pratio njezin bivši, violončelist Stjepan Hauser, koji je također nastupao. Jelena je Stjepanov nastup pratila u društvu Petra Graše

"Prelijepa pjesma. Pjesma koju ja toliko osjećam, toliko volim. Pjesma koju sam proživjela puno, puno puta, emotivno. Teško mi je bilo ući u studio i otpjevati je jer bi je morala nekoliko puta prekid jer su mi suze krenule na oči. To se desilo i na samom snimanju spotu, pa je režiser to iskoristio i stavili smo to u spot. Zaista prekrasna pjesma, hvala Emini na ovoj predivnoj pjesmi", izjavila je Jelena za Telegraf.

Jelena i Stjepan na dodjelu nagrada stigli su u samo nekoliko minuta razmaka, no nisu se pozdravili, prenosi Blic

Hauser i Rozga prekinuli su u rujnu 2017. godine nakon dvije i pol godine veze. Par je prvi put u javnosti viđen na koncertu 2Cellosa u Ljubljani u srpnju 2015., a o svojoj su romansi nakon toga događaja ubrzo i javno progovorili.

Prvi put u javnosti poslije tajnog vjenčanja: Nakon 3 godine odvojenosti odlučili su da su ipak jedno za drugo

Glazbena diva na meti kritika zbog mršave figure i veze sa 16 godina mlađim

Prvi put u javnosti poslije tajnog vjenčanja: Nakon 3 godine odvojenosti odlučili su da su ipak jedno za drugo