Jelena Rozga i Stjepan Hauser nastupili su na dodjeli nagrada Music Awards Ceremony u Beogradu.

Galerija


Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Jelena Rozga nastupila je na dodjeli Music Awards Ceremony, gdje je otpjevala svoju novu pjesmu "Moje proljeće".

Vezani članci Jelena Rozga Pogledajte preslatki Rozgin video iz vremena kad je imala 16 godina, priznala o kojoj je karijeri tad sanjala: “Baš si cukar” Jelena Rozga Jelena Rozga pita se je li ljubav zaista dovoljna: ''Vjerujem da smo se svi barem jednom ovo zapitali''

Emocije su je u jednom trenutku toliko ponijele da nije mogla sakriti suze, a sve je u publici pratio njezin bivši, violončelist Stjepan Hauser, koji je također nastupao. Jelena je Stjepanov nastup pratila u društvu Petra Graše

"Prelijepa pjesma. Pjesma koju ja toliko osjećam, toliko volim. Pjesma koju sam proživjela puno, puno puta, emotivno. Teško mi je bilo ući u studio i otpjevati je jer bi je morala nekoliko puta prekid jer su mi suze krenule na oči. To se desilo i na samom snimanju spotu, pa je režiser to iskoristio i stavili smo to u spot. Zaista prekrasna pjesma, hvala Emini na ovoj predivnoj pjesmi", izjavila je Jelena za Telegraf.

Jelena i Stjepan na dodjelu nagrada stigli su u samo nekoliko minuta razmaka, no nisu se pozdravili, prenosi Blic

Hauser i Rozga prekinuli su u rujnu 2017. godine nakon dvije i pol godine veze. Par je prvi put u javnosti viđen na koncertu 2Cellosa u Ljubljani u srpnju 2015., a o svojoj su romansi nakon toga događaja ubrzo i javno progovorili.

Prvi put u javnosti poslije tajnog vjenčanja: Nakon 3 godine odvojenosti odlučili su da su ipak jedno za drugo

Glazbena diva na meti kritika zbog mršave figure i veze sa 16 godina mlađim

Prvi put u javnosti poslije tajnog vjenčanja: Nakon 3 godine odvojenosti odlučili su da su ipak jedno za drugo