bez dlake na jeziku

Progovorili o onome o čemu se šuti: "Nudili su mi kokain. Toga ima jako puno u našem svijetu"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dok jedni o tome šute, drugi otvoreno govore o bliskim susretima s opijatima. Koliko je droga doista dostupna na našoj javnoj sceni, provjerili smo iz prve ruke.

Seks, droga i rock 'n' roll - poznata je uzrečica koja se često veže uz živote brojnih zvijezda i zvjezdica. Opijati su postali neizostavan dio javne scene, htjeli njezini akteri to priznati ili ne. Gradske kuloare s vremena na vrijeme užare priče o nedozvoljenim supstancama među poznatima. Koliko je droga doista dostupna na našoj javnoj sceni te s kakvim su se slučajevima do sada susretali poznati, odlučili smo provjeriti iz prve ruke.

Otvorena ponuda: Nudili joj kokain

Pogledaj i ovo Hana Hadžiavdagić Tabaković - 2 "dokaz da sam opet najljepša" Hana Hadžiavdagić usporedila je svoj izgled s Kylie Jenner, a potom se obratila i hejterima: "Žene plaćaju vilicu zbog koje meni kažu da ličim na konja..."

"Droga je danas dostupna svugdje i svima. Zavisi samo tko koliko dubok džep ima. Onaj tko nešto proba, a ne navuče se na to, njemu skidam kapu, a svim labilnim osobama preporučila bih da ne eksperimentiraju ni sa kakvim drogama", govori poduzetnica i bivša TV voditeljica Gianna Apostolski.

"Nekada je bio aktualan heroin, danas su to kokain, marihuana i razne sintetičke droge koje su jeftine. Nažalost, došlo je do toga da se mladi danas žele drogirati, a nemaju novca pa uzimaju takve stvari koje uništavaju organizam u potpunosti", dodaje Gianna.

Blizak susret s opijatima imala je i Hana Hadžiavdagić Tabaković. "Puno toga ima u ovom svijetu. Mnogo puta bila sam u društvu gdje mi je nuđen kokain i razne supstance. Ali ako si jakog karaktera kao ja, onda možeš sjediti i tri dana uz osobu koja to uzima. Ja previše volim sebe, svoj izgled i sve ono što sam postigla da bih kroz takve stvari prolazila", kaže nam Hana.

"Ne pijem, ne pušim, ne psujem" pjeva Rozga u jednom svom singlu koji je u velikoj mjeri, kako tvrdi Jelena, autobiografski. I u njezinu privatnom životu gotovo je identična situacija. "Ja ne znam što je to. Drogu nikad nisam probala, alkohol ne pijem. Zapalim tu i tamo cigaretu, ali alkohol i droga - to nikako", tvrdi pjevačica.

Njezin stav zastupa i kolega Mario Roth iz grupe Vigor. Iako kaže da previše cijeni ono što radi da bi sve upropastio drogom ili alkoholom, priznaje da nema ništa protiv onih koji takve stvari konzumiraju. "Ne osuđujem i ne upirem prstom u one koji to rade. Svatko ima svoj život i svatko ga živi kako želi. Tko sam ja da sudim", pita se Mario.

I poduzetnica Snježana Mehun čista je od poroka razarajućih posljedica. Droga je u današnjem svijetu, kaže, nezamislivo veliki problem. "Sad će svi prevrnuti očima, ali ja osobno nisam imala takvih prilika. Imala sam davno jednu prijateljicu koja se s time borila", kaže Mehun. Za raznim supstancama nikada nije posezala jer za time nije imala potrebe.

Kritične dvije skupine ljudi

"Imam višak serotonina pa mi to ne treba. Popiti malo alkohola kada je neko veselje nije naodmet, ali u mom slučaju nema potrebe posezati za nečim drugim", govori poduzetnica. Za drogom, tvrdi, najviše posežu dvije vrste ljudi - oni koji imaju manjak serotonina i oni sa manjkom samopouzdanja. "Razumijem ljude koji tome pribjegavaju. Meni ih je žao. Trebali bi se više baviti sportom", savjetuje Mehun.

A savjet kako popuniti hrvatski proračun ima i Hana. "Mislim da bi to sve trebali legalizirati. Sve bi se trebalo normalno prodavati i Hrvatska bi trebala uzimati PDV od toga. Ja sam za to da se legalizira i prostitucija i da se od toga uzimaju novci jer to se ne može zabraniti. Samo se trebamo ugledati na Nizozemsku i kraj priče", zaključuje britka Hana.

Njezini prijedlozi teško će biti usvojeni, no čak i u slučaju da budu, sigurni smo da bi naše zvjezdice i dalje svoje poroke nastojale držati dalje od očiju javnosti. Više pogledajte u videu DNEVNIK.hr-a.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene