Jelena Perčin otkrila je što je od svekra i svekrve dobila na poklon, ali i koje probleme Momčilo više neće imati.

Galerija


Nakon što su se Jelena Perčin i Momčilo Otašević vjenčali, cure zanimljive informacije s njihove svadbe.

Vezani članci Momčilo Otašević Momčilo pokazao kako sređuje dom za prinovu pa otkrio ime svog sinčića starog nekoliko dana Jelena Perčin i Momčilo Otašević Lijepa vijest u obitelji Jelene Perčin i Momčila Otaševića: Glumački par poslije kćeri dobio je sina!

Naime, i sam par sada otkriva kako je sve izgledalo, a novopečena gospođa Otašević oduševljena je poklonom koji je dobila od svekra, svekrve te Momine sestre. ''Pošteno su me okitili. Dobila sam dvije ogrlice i narukvicu, a kao zajednički dar ikonu svetog Nikole. Sveti Nikola je njihova kućna slava, a i meni je taj svetac drag jer se moj djed zvao Nikola'', kazala je Jelena za Gloriju.

Na pitanje ima li šanse da se Momo preseli u Zagreb, Jelena je kroz šalu odgovorila: ''Kako Crna Gora nije u EU-u, dosad je morao napuštati Hrvatsku čim bi završio neki projekt. Sad kad smo u braku, nema više problema s radnom i boravišnom dozvolom, a za tri godine može podnijeti zahtjev za hrvatskim državljanstvom, pa ga stalno zezam da se oženio "zbog papira".

Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook)
Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Privatni album) Foto: Privatni album