Kolege su se zaljubili na setu serije Nove TV. Kao što ga je zavela u fikciji, Jelena je Momčila zavela i u stvarnosti.


Novi par na glumačkoj sceni! Mladi crnogorski glumac Momčilo Otašević u vezi je s kolegicom Jelenom Perčin! Zvijezde serije Nove TV, 'Kud puklo da puklo', navodno su se zaljubili na setu serije.

Vezani članci Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: Bojan Zibar) Znamo gdje Jelena i Momčilo putuju za blagdane: Cijela obitelj avionom ide u… Jelena Perčin (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Jelena Perčin pokazala kako izgleda nakon poroda: Pojavila se u ultrakratkoj haljini

Kako je u seriji pao na njezine čari, tako je, izgleda, i u stvarnosti. Iako Jelena nije željela ništa potvrditi, često se nju i Momčila može vidjeti zajedno, a tako je bilo i na velikom božićnom koncertu 'Želim život' zaklade Ana Rukavina.

Prije Jelene, Otašević je bio u vezi sa sugrađankom iz Cetinja, studenticom Tinom Jovetić. Ljubav je pukla zbog daljine, a izgleda da je Momčilo uz lijepu Jelenu krenuo dalje. Momčilo i Jelena ne odgovaraju na pozive, a Otašević je putem PR-a samo kazao kako ne želi ništa komentirati.

 

Kada ga je nedavno u Paprenim kuglicama voditelj upitao je li se zaljubljivao u kolegice na setovima, Momčilo je rekao da je više puta. A kada je voditelj nastavio i rekao dali postoje i kolegice iz serije 'Kud puklo da puklo', Momčilo je rekao da nije.