Uživa u Dubaiju

Sestra našeg nogometaša u zanimljivom društvu: "Ne osuđujte"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sestra nogometaša Jerka Leke na društvenim mrežama pohvalila se fotografijom s problematičnom holivudskom glumicom.

Jelena Leko prije dvije godine preselila se u Dubai, a svojim glamuroznim životom često se hvali na društvenim mrežama. Posljednja fotografija na Jeleninom Instagramu izazvala je pozornost s obzirom da na njoj sestra nogometaša Jerka Leke pozira ni manje ni više nego s holivudskom glumicom Lindsay Lohan.

Pogledaj i ovo Jelena Leko pristižu čestitke Atraktivna sestra bivšeg Vatrenog rodila je prvo dijete, bebi je dala i baš posebno ime!

"Obožavam ovu prekrasnu ženu otkad sam bila mala. Lindsay je trebala junakinju pa je sama to postala. Ne osuđujte ono što ne možete razumjeti", napisala je Jelena. Lindsay inače iza sebe ima burnu prošlost, a proteklih mjeseci pažnju javnosti privlači svojim navodnim prelaskom na islam.

 

Love this amazing woman since I was little girl. She needed a hero, so that's what she became. Don't judge what you don't understand. @lindsaylohan #lindsaylohan #dubai #mydubai #travel #blessed #life #evening #instagood #instamood #photooftheday #love #croatia #croatian #brave #girls #alone #world #peace #happy #dinner #trust #believe

A post shared by Jelena Leko (@jelenaleko) on

Osim s holivudskim zvijezdama lijepa Jelena u Dubaiju se druži i sa sinom Igora Štimca. Prijateljstvo s 27-godišnjim Lukom navodno je preraslo u romansu koju glavni protagonisti još uvijek tajnovito skrivaju za sebe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene