Sestra nogometaša Jerka Leke na društvenim mrežama pohvalila se fotografijom s problematičnom holivudskom glumicom.


Jelena Leko prije dvije godine preselila se u Dubai, a svojim glamuroznim životom često se hvali na društvenim mrežama. Posljednja fotografija na Jeleninom Instagramu izazvala je pozornost s obzirom da na njoj sestra nogometaša Jerka Leke pozira ni manje ni više nego s holivudskom glumicom Lindsay Lohan.

Vezani članci Heath Ledger (Foto: Getty Images) Prošlo je 11 godina od tragične smrti obožavanog glumca: Znao je da mu se bliži kraj Jared Leto i Valery Kaufman (Foto: Profimedia) Nisu mu odoljele: Ovaj slavni frajer zaveo je mnoge ljepotice, a u kolovozu stiže tulumariti u Hrvatsku

"Obožavam ovu prekrasnu ženu otkad sam bila mala. Lindsay je trebala junakinju pa je sama to postala. Ne osuđujte ono što ne možete razumjeti", napisala je Jelena. Lindsay inače iza sebe ima burnu prošlost, a proteklih mjeseci pažnju javnosti privlači svojim navodnim prelaskom na islam.

Osim s holivudskim zvijezdama lijepa Jelena u Dubaiju se druži i sa sinom Igora Štimca. Prijateljstvo s 27-godišnjim Lukom navodno je preraslo u romansu koju glavni protagonisti još uvijek tajnovito skrivaju za sebe.