Sestra nogometaša Jerka Leke na društvenim mrežama pohvalila se fotografijom s problematičnom holivudskom glumicom.


Jelena Leko prije dvije godine preselila se u Dubai, a svojim glamuroznim životom često se hvali na društvenim mrežama. Posljednja fotografija na Jeleninom Instagramu izazvala je pozornost s obzirom da na njoj sestra nogometaša Jerka Leke pozira ni manje ni više nego s holivudskom glumicom Lindsay Lohan.

Vezani članci Heath Ledger (Foto: Getty Images) Kad je našla tijelo slavnog glumca, maserka je prvo nazvala ovu slavnu damu, a ne ljubav njegovog života Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Paris Hilton poslije 19 godina otkrila što se dogodilo u noći kada je izašla s Britney i Lindsay

"Obožavam ovu prekrasnu ženu otkad sam bila mala. Lindsay je trebala junakinju pa je sama to postala. Ne osuđujte ono što ne možete razumjeti", napisala je Jelena. Lindsay inače iza sebe ima burnu prošlost, a proteklih mjeseci pažnju javnosti privlači svojim navodnim prelaskom na islam.

Osim s holivudskim zvijezdama lijepa Jelena u Dubaiju se druži i sa sinom Igora Štimca. Prijateljstvo s 27-godišnjim Lukom navodno je preraslo u romansu koju glavni protagonisti još uvijek tajnovito skrivaju za sebe.