Jelena Karleuša s kćerima Atinom i Nikom evakuirana je iz hotela u Turskoj koji je zahvatio požar.

Galerija


Srpska pjevačica Jelena Karleuša s kćerima Atinom i Nikom trenutačno boravi u Turskoj, a njihov odmor naglo je poprimio dramatičan obrat.

Vezani članci U požaru na OPG-u Marinković izgorjela stoka - 1 VIDEO Uznemirujući prizori nakon požara OPG-a pored Čazme: Izgorjela stoka, strojevi, bale sijena... Gori trava / Ilustracija Palio pokošenu travu pa pao i poginuo: Već treći slučaj ove godine, vatrogasci poslali upozorenje

Luksuzni hotel Bodrum u kojem su odsjele zahvatio je šumski požar i uslijedila je hitna evakuacija, a pjevačica je sve zabilježila u videu koji je objavila na svojem Instagramu.

"Kad odmor krene po zlu", napisala je uz video hotela u plamenu koji je snimila s broda za evakuaciju.

Požar je tijekom dana sveden pod kontrolu i gosti su se u večernjim satima vratili u hotel, a Jelena je nastavila o svemu obavještavati svoje pratitelje na društvenim mrežama.

"Ovo je bio veoma stresan i naporan dan. Predugo je sve ludilo trajalo. Djeca su se veoma uplašila. Konačno je vatra pod kontrolom, bez obzira na to što nije ugašeno sve, nadam se da će noć biti mirna. Moja podrška i ljubav za turske borce", poručila je u svojim storyjima na Instagramu kada se s kćerima vratila u hotel.

Nema tko se u Dubrovniku nije okrenuo za najljepšim ženama svijeta, no čini se da njima baš i nije godila tolika pažnja

Fotku Šuput s malenim Bloomom u pola sata lajkalo više od 10 tisuća ljudi, kad je vidite, bit će vam jasno i zašto