podržao je iz publike

Pod budnim okom supruga razbacala se na pozornici u haljinici koja je jedva nešto pokrila, čini se da su bračni problemi iza njih

Jelena Karleuša, Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) +0 Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Galerija

Jelena Karleuša nastupila je u Beogradu u haljinici s rupama na trbuhu i stražnjici, na koncertu se pojavio i njezin suprug Duško Tošić.

Pjevačica Jelena Karleuša održala je koncert na splavu Port u Beogradu na kojem se pojavio i njezin suprug, nogometaš Duško Tošić.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Duško Tošić Turbulentan brak Ljubavna priča Karleuše i Tošića započela je kao u romantičnim filmovima, a završila je seks-skandalom i optužbama za nasilje

Srpska zvijezda koja je poznata po provokativnim izdanjima za tu se prigodu posebno razgolitila. Nosila je zlatnu haljinicu s dubokim dekolteom koja je usto otkrila i njezin trbuh te cijelu stražnjicu, no to je nije sputalo da na pozornici priredi pravi show.

Pod budnim okom supruga ponosno je pokazala sve svoje adute, ali i zavidne plesne pokrete, a njegov je dolazak potvrdio da su probleme u braku ostavili u prošlosti.

Podsjetimo, sredinom siječnja 2019. godine Balkan je zatresao seks-skandal u kojem su glavni akteri bili Karleuša i nogometaš Ognjen Vranješ. Sve oči tada su bile uprte u srpsku zvijezdu i njezina supruga, s kojim je u braku od 2008. godine.

Jelena je sve glasine o prevari demantirala, a u međuvremenu se počelo naveliko pisati kako ni Duško njoj nije vjeran te su se spominjale su se razne žene, među kojima i plavokosa manekenka Sofija Milošević.

Pisalo se i da je par pred razvodom, no čini se da su ipak uspjeli spasiti svoj brak.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene