Nije tajna da je srpska zvijezda Jelena Karleuša jedno od najpopularnijih lica s naših prostora, a koliko je popularna upravo je i sama doživjela.


Srpska pop zvijezda Jelena Karleuša prva je s naših prostora koja je skupila preko milijun pratitelja na Instagramu. O sličnosti između nje i Kim Kardashian čak se i sama starleta očitovala, a vjerojatno je ta sličnost i doprinijela tolikom broju obožavatelja. Naravno, česti selfiji i golišave fotke također su isplativa kombinacija.

Vezani članci Jelena Karleuša Spretno je izbjegla fotografima okrenuti leđa, pa je na Instagramu pokazala i zašto, no svima je jasno da uživo ne izgleda tako Jelena Karleuša Nikad je nismo vidjeli u pristojnijem izdanju, ali zato je odlučila izvesti gestu koju nitko nije očekivao

Popularna pjevačica u najnovijoj objavi na Instagramu je postala i prava mačka! Objavila je video u kojem se zaigrala s filterima te si tako nadodala mačje uši i brkove, a čak je i mijauknula. Što se nas tiče Jelena sasvim zasluženo nosi titulu balkanske kraljice Instagrama.

 

A video posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on