Diva k'o diva

Jelena Karleuša reagirala na ljubavnu poruku Kim Kardashian

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi smo vas izvjestili o tome kako je Kim Kardashian javno izjavila ljubav Jeleni Karleuši, a sada je Jelena odgovorila na komplimente.

Svi još pamtimo prošlogodišnja medijska prepucavanja na relaciji Karleuša-Kardashian o tome tko koga modno oponaša. No nitko se nije nadao službenoj objavi Kim Kardashian koja je među ostalim izjavila da je zaljubljena u srbijansku pop zvijezdu.
Priznala je da su njihovi stilovi odjevanja slični, te da obožava njezin hrabar osjećaj za stil. Uz to Kim joj je poručila da je moćna, vrijedna žena, dostojna poštovanja.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Ratna sjekira s Kim Kardashian ovim je činom zakopana. No čini se kako je Jelena česta gošća sudova te je upravo ušla u novi spor zbog pisanja neistina o njezinu životu. Kako su stvari krenule, tko zna, možda Jelena i Kim tako ostvare zvjezdanu suradnju, ili potpišu modnu liniju s obzirom na veliku ljubav koju dijele prema krpica.

'Šmekerski potez, ona je ipak htjeli mi to priznati ili ne, u showbizu trenutno najveće planetarno ime. Velika je stvar da na svojoj službenoj stranici objavi onakvo pismo i onako lijepe riječi. Ona to svakako nije morala. Moja je nesreća što živim i borim se ovdje, ali sa druge strane tim više, moj je uspijeh veći, jer s ove točke ja upijevam zaintrigirati ljude svjetskog showbizza i to ne bilo koga', rekla je zadovoljna Jelena.

 

A photo posted by Jelena Karleuša /JK OFFICIAL (@karleusastar) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene