Jelena Karleuša u ožujku će održati koncert u jednom zagrebačkom noćnom klubu.

Galerija


Nakon što je podigla prašinu vlastitim pornoskandalom u koji je bila upletena, srpska pjevačica Jelena Karleuša vratila se svojim uobičajenim nastupima i koncertima, a na popisu gradova koje će uskoro posjetiti našao se i Zagreb.

Vezani članci Tuča u Zagrebu - 1 Rađanje oluje: Pogledajte timelapse video olujnog nevremena s tučom koje je u srijedu pogodilo Zagreb Pirotehničari provjeravaju dojavu o bombi u PP Dubrava - 3 Došao u policijsku postaju u Dubravi i donio improviziranu napravu, pirotehničari sumnjali da je riječ o bombi

Jelena u Zagreb dolazi 22. ožujka, kada će održati koncert u jednom zagrebačkom klubu. 

''S velikim zadovoljstvom, na radost brojnih obožavatelja u Zagrebu i šire, najavljujemo dugoočekivani koncert jedinstvene Jelene Karleuše u Hramu Zabave 22.ožujka. #JK the DIVA zasigurno će prirediti spektakularan koncert koji ne želite propustiti'', riječi su kojima je njezin nastup najavljen.

Podsjećamo, Jelena se u središtu pozornosti našla nakon što su javnost i njezin suprug nogometaš Duško Tošić saznali za aferu s nogometašem Ognjenom Vranješom, a cijela priča dobila je pravni epilog jer su i s jedne i s druge strane podignute brojne tužbe.

Jelenina je popularnost nakon skandala još više porasla, kao i zanimanje za njezine nastupe diljem regije, pa čak i u brojnim državama Europske unije. 

Severina sasvim otvoreno: Ispričala nam je što ona i suprug Igor rade kad su sami i daleko od očiju javnosti

Izjavio je da bi ju i ženio: Bogatstvo kontroverznog modnog genijalca moglo bi doći u šape njegove ljubimice?

Volio je samo jednog: Bili su zajedno 18 godina, no nikada nisu imali fizički kontakt, a znao je za sve njegove prevare