Kao filmski scenarij

Tko je zapravo Duško Tošić, suprug Jelene Karleuše? Ovo je njegova nevjerojatna priča

Duško Tošić (FOTO: Instagram) Duško Tošić (FOTO: Instagram) 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) +0 Duško Tošić (FOTO: Instagram) Galerija

Duško Tošić, za razliku od Jelene Karleuše, manje se pojavljuje u medijima.

Duško Tošić, srpski nogometaš i suprug pjevačice Jelene Karleuše, ima životnu priču vrijednu filmskog scenarija. Iako ga mnogi poznaju tek kao njezina supruga, a neki tek kao nogometaša, iza ovog čovjeka stoji i nevjerojatna priča o odrastanju.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Duško Tošić Turbulentan brak Ljubavna priča Karleuše i Tošića započela je kao u romantičnim filmovima, a završila je seks-skandalom i optužbama za nasilje

Duško je rođen u jednom malenom selu Orlovat u blizini Zrenjanina, a njegovi roditelji morali su ga, zbog neimaštine, dati u dom za nezbrinutu djecu. Iako je u svojem domu imao puno ljubavi, njegova je obitelj bila siromašna i zato je završio u domu ''Angelina Kojić Gina'', gdje se školovao, ali usput i trenirao nogomet. Njegov je put bio trnovit i nije mu bilo lako doći do glamura, mnogo novca i popularnosti koju danas uživa.

Tošić je tako živeći u Domu imao redovite obroke, što je bilo jako važno za njegov razvoj. Njegovi su roditelji uvijek bili dobri i pošteni ljudi, a poslavši ga u internat, spasili su mu odrastanje. On im je na tome uvijek bio zahvalan jer je tako dobio mogućnost trenirati nogomet i ostvarivati svoj dječački san.

Prije nego što je završio u Domu, znao je iskradati se iz kuće i odlaziti kod susjeda koji su imali televizor kako bi gledao utakmice. Nakon što je otišao iz rodne kuće, nogomet je trenirao na školskom igralištu.

Seniorsku karijeru započeo je u OFK-u Beograd, a do sada je nastupao u dresovima francuskog, njemačkog, engleskog i turskog kluba, kao i beogradske Crvene zvezde. U dresu reprezentacije Srbije prvi put je zaigrao još 2006. godine, a od tada je i redovan član prvog tima Srbije.

Danas je profesionalni nogometaš koji trenutačno igra na poziciji lijevog beka u kineskom prvoligašu Gvangžu R&F te reprezentaciji Srbije.

Sve o skandalu o kojem pišu mediji u regiji čitajte OVDJE. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mile Kekin sa suprugom (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Mile Kekin (FOTO: Marta Stupin) Mile Kekin (FOTO: Pixsell) +0 Mile Kekin (FOTO: Pixsell) Celebrity Kekin ponosno pozirao sa suprugom Ivanom, koju ne viđamo često, a mlađa je od njega devet godina

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić (FOTO: Instagram) Marko Braić (FOTO: Instagram) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) +2 Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata otkrio kakve poruke dobiva u inboks: Tko ga je to zaprosio?
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene