Svi su uz njega

Jelena Đoković uputila je suprugu Novaku ohrabrujuću poruku na Instagramu, javio mu se i poznati glumac

Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Galerija

Osim supruge Jelene Đoković, Novaku Đokoviću ohrabrujuću poruku nakon izbacivanja s US Opena poslali su i glumac Jamie Foxx te pjevačica Tijana Dapčević.

Nakon što je najbolji tenisač svijeta Novak Đoković eliminiran s US Opena jer je lopticom nenamjerno pogodio linijsku sutkinju u vrat, oglasila se i njegova supruga Jelena Đoković.

Pogledaj i ovo Jelena i Novak Đoković Opa! Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka Đokovića, platio ga je 2,9 milijuna eura, a pripadalo je poznatoj srpskoj dinastiji!

Naime, Novak je na društvenim mrežama objavio status u kojem je otkrio kako se osjeća nakon incidenta na terenu.

"Cijela ova situacija čini me zaista tužnim i praznim. Provjerio sam kako se osjeća linijska sutkinja i, prema informacijama koje sam dobio, osjeća se dobro, hvala Bogu. Njezino ime ne mogu otkriti zbog očuvanja njezine privatnosti. Jako mi je žao što sam joj nanio takav stres. Nije bilo namjerno. Bilo je pogrešno.

Želim ovo neugodno iskustvo, diskvalifikaciju s turnira, pretvoriti u važnu životnu lekciju kako bih nastavio rasti i razvijati se kao čovjek, ali i tenisač. Ispričavam se organizatorima US Opena. Veoma sam zahvalan svom timu i obitelji što mi pružaju snažnu podršku, kao i svojim navijačima jer su uvijek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve", napisao je Novak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Supruga Jelena javila mu se u komentarima s lijepom porukom podrške.

"Zauvijek uz tebe, amore", poručila mu je Jelena, a u komentarima mu se javilo i tisuće obožavatelja, prijatelja, ali i poznatih lica.

"Izaći ćeš, veliki čovječe, iz ovoga još jači i nitko nikada te neće moći zaustaviti jer si broj jedan", poručila mu je pjevačica Tijana Dapčević. "Drži glavu visoko, brate", napisao mu je između ostalih i holivudski glumac Jamie Foxx.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene