Druga sezona popularnog kulinarskog showa Masterchef Mati Jankoviću donijela je dosta noviteta, a tvrdi kako iako su kandidati različiti, natjecanje je i dalje jako uzbudljivo.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Melkior Bašić Iskustvo je stekao u 96 kuhinja u Hrvatskoj i inozemstvu, a talent i ljubav prema kuhanju naslijedio od oca: "Još se trudim biti bolji od njega!" Slika nije dostupna 'Najljepše mi je bilo na Bermudima: Potpuno bezbrižno'

No osim o Masterchefu, u intervjuu za Story, Mate je prvi put progovorio o odnosu sa svojom djevojkom Ivanom Babić, Zadrankom s kojom je u vezi godinu dana.

'Vrijeme za brak ne dolazi, to se jednostavno dogodi, nekome se dogodi brak sa 50 godina. Osjetio sam da je došlo vrijeme da se odmorim od svega toga. Je li to kumovala veza – jest. Apsolutno. Imaš nekoga s kim živiš, ugodnije ti je ostati kući, u intimi... Jednostavno,nisam više lovac.

>> Mate Janković kuhao na prvom hrvatskom Festivalu soli

Mislim da single muškarci, kao i uostalom žene, izlaze mnogo više nego oni u vezama. Izlazim i sada sam u vezi, daleko od toga, ali smanjio sam intezitet jer zadovoljstva nalazim negdje drugdje', ispričao je 34-godišnji Mate.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook