Jason Momoa svečanu dodjelu nagrade Zlatni globus pratio je samo u potkošulji.

Galerija


Zgodni snagator Jason Momoa u Hollywoodu je najveću slavu stekao ulogama mišićavih superjunaka, a da ima mišiće i u stvarnom životu podsjetio nas je na dodjeli ovogodišnjih Zlatnih globusa.

Vezani članci Jason Momoa Mišićavom zavodniku srce je ukrala 12 godina starija dama, vidio ju je prvi put kao 8-godišnji dječak i zaljubio se Jason Momoa i Caprice Bourret Pronašla staru fotku s jednim od danas najzgodnijih glumaca, pogađate li o kojem je ljepotanu riječ?

Naime, 40-godišnji Jason na dodjelu je stigao u elegantnom tamnom baršunastom odijelu i crnim hlačama, no za vrijeme trajanja dodjele odlučio se skinuti i biti samo u potkošulju, što je bilo dovoljno da privuče brojne poglede pripadnica ljepšeg spola.

No, on se nije odvajao od svoje 52-godišnje supruge Lise Bonet i kao ni od pokćerke Zoe Kravitz s kojom se čak pojavio i na pozornici kako bi dodijelio jednu od nagrada.

Jason je na profilu na Instagramu podijelio nekoliko trenutaka sa spremanja na dodjelu nagrada i otkrio da mu je ovo zapravo prva dodjela Zlatnih globusa i zbog toga nije krio uzbuđenje. 

 

Svi pričaju o reakciji Jennifer Aniston u trenutku kada je Brad Pitt dobio Zlatni globus