Kamere su zabilježile Jennifer Aniston odnosno njezinu reakciju kada je Brad Pitt proglašen dobitnikom i kada se našalio na račun ljubavnog života.

Galerija


I u ovogodišnjoj noći dodjele Zlatnih globusa neki su trenuci bili malo više zapaženiji, pogotovo što se tiče reakcija uzvanika u publici na govore zahvale prilikom preuzimanja prestižne nagrade na pozornici.

Vezani članci Božidar Nikolić - 1 Preminuo legendarni redatelj Božidar Nikolić: Pomogao je Bradu Pittu na početku karijere i odabrao ga među 400 glumaca Jennifer Aniston i Brad Pitt Jen i Brad na malim ekranima zajedno prvi put nakon 10 godina, prisjetili se nekih škakljivih scena u toplesu

Tako je pri vrhu popisa top tema o kojima se priča nakon dodjele, reakcija Jennifer Aniston u trenutku kada je njezin bivši suprug Brad Pitt osvojio Zlatni globus za ulogu u filmu "Bilo jednom u Hollywoodu".

Prema pisanju US Weeklyja Jennifer je ustala i počela pljeskati kada su pročitali Bradovo ime ali je i sjela prije ostalih ljudi u svojoj blizini. Za vrijeme govora Brad ju je posebno uspio nasmijati našalivši se na račun svog ljubavnog života, što kamerama naravno nije promaklo.

"Želio sam povesti mamu ali nisam jer ispada da sam u vezi sa svakom ženom pokraj koje stojim. Pa bi to bilo malo čudno", našalio se Brad, a Jennifer se na to slatko nasmijala.

Iako se u zadnje vrijeme šuškalo o njihovom mogućem pomirenju i novim ljubavnim iskricama, isto kao i da će upravo na dodjeli Zlatnih globusa objaviti da su ponovno zajedno, to se ipak nije dogodilo.

Bivša srpska snaha pokazala zašto zasluženo nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta