Janku Popoviću-Volariću u posljednje vrijeme poslovne ponude pljušte sa svih strana, a ide mu dobro i na privatnom planu.

Galerija


Glumcu, voditelju i članu žirija "Supertalenta" Janku Popoviću-Volariću ide na poslovnom, ali i privatnom planu.

Vezani članci Davor Bilman (Foto: Instagram) Ova fotografija najvjernije opisuje na što bi Bilman potrošio Supertalent nagradu Maja Šuput, Davor Bilman, Janko Popović Volarić, Martina Tomčić Žiri Supertalenta pokazao drugu stranu, onu djetinjastu: Pogledajte kako se ludo zabavljaju!

U posljednje vrijeme, Janko je poslovno vrlo angažiran, no ističe kako baš uvijek nalazi vremena za 21-godišnjeg sina Davida, a čini se i za svoju odabranicu.

Iako nije htio otkrivati detalje niti tko je ona, Janko je dao naslutiti kako mu i na tom planu cvjetaju ruže.

"Jako sam sretan i to je baš sve što bih rekao o toj temi", rekao je u intervjuu za Story, a kratko je odgovorio i na pitanje zamišlja li se u budućnosti s još djece.

"Volio bih to, ali zasad se nije dogodilo i uživam u odrastanju svog sada već bradatog jedinca."

Podsjetimo, Janka je nedavno na pozornici Supertalenta iznenadila bivša djevojka, beogradska glumica Tijana Pečenčić, koju trenutno gledamo u drugoj sezoni hit-serije "Na granici" u ulozi policajke Alme.

No ona nije stigla u Supertalent samo na iznenađenje svog bivšeg partnera, nego i na ono 5-godišnjeg natjecatelja Saida Šakića iz Srebrenice, koji obožava spomenutu seriju, a posebno Almu pa mu je ona pristigla u pomoć izvođenja točke.

Podsjetimo, Janko i Tijana zaljubili su se tijekom snimanja serije "Kud puklo da puklo", a prvi put su viđeni zajedno na Danima hrvatskog filma u travnju 2015. godine.

Paru nije smetalo održavanje ljubavi na relaciji Zagreb – Beograd sve do travnja 2017. godine, kada im je daljina ipak počela predstavljati problem. 

Cijelu atmosferu iza kulisa pogledajte na YouTube kanalu Nove TV.

 

Od princa playboya pokušala je pobjeći prije svadbe, no nije uspjela, a i dan-danas izgleda nesretno