Ponovno sretan

Jedan od najpoželjnijih Hrvata priznao da je jako zaljubljen, no sretnicu skriva

Maja Šuput i Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Maja Šuput i Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +0 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Galerija

Janku Popoviću-Volariću u posljednje vrijeme poslovne ponude pljušte sa svih strana, a ide mu dobro i na privatnom planu.

Glumcu, voditelju i članu žirija "Supertalenta" Janku Popoviću-Volariću ide na poslovnom, ali i privatnom planu.

Pogledaj i ovo Nikola Batinović, Peta emisija Supertalent Ovo je ludilo! Ako je Hanka Paldum ovo vidjela, bit će oduševljena, a i Lepa Brena ima svoju ulogu u ovoj priči!

U posljednje vrijeme, Janko je poslovno vrlo angažiran, no ističe kako baš uvijek nalazi vremena za 21-godišnjeg sina Davida, a čini se i za svoju odabranicu.

Iako nije htio otkrivati detalje niti tko je ona, Janko je dao naslutiti kako mu i na tom planu cvjetaju ruže.

"Jako sam sretan i to je baš sve što bih rekao o toj temi", rekao je u intervjuu za Story, a kratko je odgovorio i na pitanje zamišlja li se u budućnosti s još djece.

"Volio bih to, ali zasad se nije dogodilo i uživam u odrastanju svog sada već bradatog jedinca."

Podsjetimo, Janka je nedavno na pozornici Supertalenta iznenadila bivša djevojka, beogradska glumica Tijana Pečenčić, koju trenutno gledamo u drugoj sezoni hit-serije "Na granici" u ulozi policajke Alme.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

No ona nije stigla u Supertalent samo na iznenađenje svog bivšeg partnera, nego i na ono 5-godišnjeg natjecatelja Saida Šakića iz Srebrenice, koji obožava spomenutu seriju, a posebno Almu pa mu je ona pristigla u pomoć izvođenja točke.

Podsjetimo, Janko i Tijana zaljubili su se tijekom snimanja serije "Kud puklo da puklo", a prvi put su viđeni zajedno na Danima hrvatskog filma u travnju 2015. godine.

Paru nije smetalo održavanje ljubavi na relaciji Zagreb – Beograd sve do travnja 2017. godine, kada im je daljina ipak počela predstavljati problem. 

Cijelu atmosferu iza kulisa pogledajte na YouTube kanalu Nove TV.

 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Zanimljivosti Od princa playboya pokušala je pobjeći prije svadbe, no nije uspjela, a i dan-danas izgleda nesretno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene