Nakon što smo saznali tko su plesni parovi u showu ''Ples sa zvijezdama'', red je došao i na voditeljski dvojac. Kroz show će nas voditi Mia Kovačić i Janko Popović Volarić.

Galerija


Vlada veliko iščekivanje showa ''Ples sa zvijezdama'', broje se dani do prve emisije uživo, a u međuvremenu 11 plesnih parova intenzivno radi na svojim plesnim točkama.

Vezani članci Davor Bilman (Foto: Instagram) Ova fotografija najvjernije opisuje na što bi Bilman potrošio Supertalent nagradu Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ovako je Nives predstavila partnera koji je preznojava u zadnje vrijeme: ''Ako ste se pitali, ovo je on...''

Kroz 12 emisija velikog plesnog spektakla Nove TV vodit će nas poznata TV lica – Mia Kovačić i Janko Popović Volarić. I dok će se poznati glumac po prvi puta naći u vođenju jednog zabavnog showa uživo, iza Mie su mnogobrojne emisije i veliki live spektakli koje je vodila kao dugogodišnje zaštitno lice Nove TV.

''Svaki live je kao da je prvi, no smatram da je najvažnije da se opustiš i zabaviš. Sigurna sam da ćemo se i Janko i ja odlično provesti tijekom emisija uživo, opušteni smo skupa i vjerujem da ćemo si biti dobra podrška. Veselim se ovom projektu jer sam i sama čitav život u plesu i drago mi je promatrati sve naše natjecatelje koji se upuštaju u ovu avanturu.'' – izjavila je Mia.

Janko ističe da sve kandidate čeka veliki rad i intenzivne probe, a to govori iz prve ruke jer je i sam bio u ulozi natjecatelja ovog poznatog svjetskog formata te dodaje: ''Veselim se ovom showu, veselim se kandidatima i novom izazovu.''

Prva od ukupno 12 emisija predstavit će 11 plesnih parova, a od druge epizode gledatelji će se već i oprostiti od prvog natjecateljskog para. Najveći plesni spektakl u produkciji Nove TV okupio je najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače, a borba za titulu pobjednika ''Plesa sa zvijezdama'' započinje uskoro.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Kći Michaela Jacksona boji se da će joj šokantne optužbe na račun oca upropastiti karijeru

Muškarac koji ruši sva pravila: On je ovisnik o tetovažama i skandalima, ali i brižan otac koji ne da na svoju obitelj

Skratila kosu: Ovako je Lopez izgledala donedavno, a sad je pokazala frizuru s kakvom je nismo navikli vidjeti