Nakon što smo saznali tko su plesni parovi u showu ''Ples sa zvijezdama'', red je došao i na voditeljski dvojac. Kroz show će nas voditi Mia Kovačić i Janko Popović Volarić.

Galerija


Vlada veliko iščekivanje showa ''Ples sa zvijezdama'', broje se dani do prve emisije uživo, a u međuvremenu 11 plesnih parova intenzivno radi na svojim plesnim točkama.

Vezani članci Dino Rađa, Viktorija Rađa Pogledajte što je Dino Rađa napravio kad je uhvatio Jamieja Foxxa da očito zavodi njegovu suprugu Viktoriju! Ples sa zvijezdama (Foto: PR) Video ''Plesa sa zvijezdama'' pravi je hit: ''Najbolji promo snimljen u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina!''

Kroz 12 emisija velikog plesnog spektakla Nove TV vodit će nas poznata TV lica – Mia Kovačić i Janko Popović Volarić. I dok će se poznati glumac po prvi puta naći u vođenju jednog zabavnog showa uživo, iza Mie su mnogobrojne emisije i veliki live spektakli koje je vodila kao dugogodišnje zaštitno lice Nove TV.

''Svaki live je kao da je prvi, no smatram da je najvažnije da se opustiš i zabaviš. Sigurna sam da ćemo se i Janko i ja odlično provesti tijekom emisija uživo, opušteni smo skupa i vjerujem da ćemo si biti dobra podrška. Veselim se ovom projektu jer sam i sama čitav život u plesu i drago mi je promatrati sve naše natjecatelje koji se upuštaju u ovu avanturu.'' – izjavila je Mia.

Janko ističe da sve kandidate čeka veliki rad i intenzivne probe, a to govori iz prve ruke jer je i sam bio u ulozi natjecatelja ovog poznatog svjetskog formata te dodaje: ''Veselim se ovom showu, veselim se kandidatima i novom izazovu.''

Prva od ukupno 12 emisija predstavit će 11 plesnih parova, a od druge epizode gledatelji će se već i oprostiti od prvog natjecateljskog para. Najveći plesni spektakl u produkciji Nove TV okupio je najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače, a borba za titulu pobjednika ''Plesa sa zvijezdama'' započinje uskoro.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Kći Michaela Jacksona boji se da će joj šokantne optužbe na račun oca upropastiti karijeru

Muškarac koji ruši sva pravila: On je ovisnik o tetovažama i skandalima, ali i brižan otac koji ne da na svoju obitelj

Skratila kosu: Ovako je Lopez izgledala donedavno, a sad je pokazala frizuru s kakvom je nismo navikli vidjeti