Janica Kostelić uživa u ulozi tete, a svoje osjećaje ljubavi prema mališanu nikako ne skriva.


Janica Kostelić početkom ove godine postala je teta malome Ivanu, sinu njezinog brata Ivice Kostelića i njegove supruge Elin. Mališan je odmah postao mezimac cijele obitelji, a svoje osjećaje ljubavi Janica nikako ne skriva.

Ljubimac obitelji: Teta Janica najponosnija na najmlađeg Kostelića

Vezani članci Slika nije dostupna POTUKLI I GEORGA LUCASA - priča o životu Janice i Ivice očarala je svijet Slika nije dostupna Bivši dečko Janici Kostelić usadio jednu veliku ljubav

'Vjerujem da sve tete s nećacima rade upravo ono što s njima ne bi radili njihovi roditelji. To je isto kao i s bakama i djedovima. Prvo što mi padne napamet su slatkiši. Tete će im dati slatkiše prije nego brižni roditelji, a klinci su dovoljno pametni da znaju kako nas ne smiju odati, inače će zalihe presušiti. Ivan i ja se volimo igrati, a sad je u fazi kada uči hodati. Klinci su općenito živi cirkus koji neprestano ide za vama i čarobno mame osmijeh na licu. Nema tog lošeg dana ili raspoloženja koje oni ne mogu popraviti. Meni je dovoljan samo jedan pogled na Ivana i satima se smijem i uživam', rekla je Janica za Story.

Također, Ivanovo je rođenje promijenilo cijelu obitelj Kostelić.

'Predivno je gledati Ivicu koliko uživa u svom djetetu, koliko ga je očinstvo promijenilo, koliko je ljubavi u njemu. Prije smo slušali koliko dijete može promijeniti osobu i koliko ljubavi može pružiti, sada i sami to osjećamo', dodala je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook