Nova profilna

Ljubimac obitelji: Teta Janica najponosnija na najmlađeg Kostelića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako ne daje često intervjue o svojem životu, naša slavna skijašica ne može odoljeti kada je u pitanju njezina ljubav – maleni nećak Ivan.

Da slika govori više od riječi pokazala je Janica Kostelić koja je promijenila svoju sliku profila na Facebooku i postavila onu s najdražim 8-mjesečnim nećakom. Na kapici mu piše 'Ovaj klinac je zakon', a što svakako misli i njegova poznata teta.

Pogledaj i ovo Janica Kostelić njezin dan! Janica Kostelić ima više razloga za slavlje: Dok se svijet prisjeća njezina legendarnog uspjeha, ona daleko od očiju javnosti obilježava još nešto!

Janica odbacila skafander: Danas rado pokazuje isklesano tijelo

Janica je nedavno zablistala na prijateljem vjenčanju, a mnogi su ostali oduševljeni njezinim novim seksi izgledom. I njezin slavni brat Ivica nam je nedavno otkrio u intervjuu za inMagazin kako mu je maleni Ivan potpuno promijenio svijet.

 

'Nema ničeg sličnog, nema bilo kojeg drugog odnosa s bilo kojim drugim čovjekom kao odnos između roditelja i djeteta. To je predivno iskustvo, teško je o tome pričati – to se treba doživjeti', rekao nam je Ivica. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene