Pjevačica koja se proslavila 80-ih godina otkrila je da je desetljeće nakon što je napunila 30 godina za nju bilo iznimno teško.

Galerija


Pjevačica Janet Jackson progovorila je o svojoj borbi protiv "duboke" depresije koja je posljedica kompleksa inferiornosti u djetinjstvu te rasizma i seksizma u američkom društvu. U članku objavljenom u časopisu Essence, 52-godišnja zvijezda objašnjava da je prvi put istinski bila sretna kada je rodila svoje prvo dijete, 2017. godine.

Vezani članci Slika nije dostupna Vratila se starom životu: Skinula je burku i vratila se nastupima Slika nije dostupna Oglasila se nakon privatne drame: "Slučaj je na sudu"

Pjevačica, koja se proslavila 80-ih godina, otkrila je da je desetljeće nakon što je napunila 30 godina za nju bilo iznimno teško. "Bilo je teško boriti se (protiv bolesti). Mogla sam provesti život analizirajući izvor svoje depresije", navela je u članku.

"Činjenica da sam imala tako malo samopoštovanja proizlazi iz osjećaja inferiornosti u djetinjstvu. Može biti povezano s ciljevima koje čovjek želi ostvariti, no teško su dostižni. Naravno, postoje i društveni problemi kao što su rasizam i seksizam", napisala je, i zaključila: "kada sve to pomiješate, stvori se depresija, žilava i zastrašujuća bolest".

Mlađa sestra kralja pop glazbe Michaela Jacksona, koji je također patio od depresije, vratila se na scenu 2015. godine novim albumom, no zatim je naglo prekinula turneju u ožujku 2016. i objasnila da želi zasnovati obitelj. Rodila je dječaka Eissu početkom 2017. (Hina)