Slavna pjevačica Janet Jackson se prvi put nakon razvoda s katarskim milijarderom Wissamom Al Manom obratila javnosti nakon brojnih turbulencija u privatnom životu.


"Bok ljudi, to sam ja, Jen, u slučaju da ste me zaboravili jer sam se povukla iz javnosti otkad sam rodila sina. Zahvaljujem Bogu na njemu - on je zdrava, lijepa, slatka, zabavna i sretna beba", započela je kroz smijeh 50-godišnjakinja svoj video objavljen na Twitteru.

Vezani članci Ognjen Vukojević i Eduardo da Silva Ognjen Vukojević prvi put u javnosti nakon vijesti o razvodu, pogledao utakmicu s Eduardom da Silvom Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty) Angelina nakon 4 godine otkrila pravi razlog razvoda od Brada: "Neki su iskoristili to što sam šutjela"

Pjevačica je također potvrdila da se razvodi od supruga Wissama Al Mane, s kojim je prije tri mjeseca dobila sina Eissu. "Željela bih biti iskrena s vama. Da, rastala sam se od svog supruga. Slučaj je na sudu, a ostatak je u Božjim rukama", nastavlja Janet.

Iako je njezina velika turneja "Unbreakable" bila odgođena, pjevačica je ovu priliku za obraćanje javnosti iskoristila i kako bi najavila njen nastavak.

"Nastavljam svoju turneju kao što sam i obećala i jako, jako sam uzbuđena', govori u videu koju je pogledalo mnoštvo obožavatelja. Otkrila je osim toga da je odlučila promijeniti ime turneje u "The State of the World Tour", baš kao što glasi i njezin najnoviji album. "Tu se ne radi o politici, već o ljudima, svijetu, odnosima i ljubavi", kaže slavna pjevačica.

Turneja koja je zaustavljena zbog dolaska sina na svijet započet će u rujnu, a pjevačica je otkrila da se jedva čeka vratiti na pozornicu.