Brza reakcija

Nakon skandala: Muškarci koji su izvrijeđali Jamieja Foxxa izvedeni pred sud

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su dvojica muškaraca vrijeđali glumca Jamieja Foxxa, policija je brzo reagirala.

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik u nedjelju navečer, 19. veljače, zaprimili su dojavu o narušavanju reda i mira u jednom ugostiteljskom objektu. Pozvani su zbog incidenta koji se dogodio slavnom glumcu Jamieju Foxxu.

Pogledaj i ovo Jamie Foxx Budan je, ali... Slavnoga glumca doktori su morali oživljavati, stanje se još uvijek nije poboljšalo: ''Bilo je neizvjesno danima...''

Naime, Jamie Foxx bio je na večeri u jednom uglednom dubrovačkom restoranu. Dva gosta restorana vrijeđala su ga na rasnoj osnovi. Glumac je sve snimio, objavio na internetu te tako pokazao cijelom svijetu što je doživio u Dubrovniku.

Glumac je snimio nekoliko videa na kojima je govorio o rasističkim opaskama dva gosta. Ako je suditi po snimkama osoblje restorana brzo je reagiralo i ispratilo neugodne goste te tako spriječilo daljnje sramoćenje pred svijetom.

Kriminalističkom istragom utvrđeno je da su muškarci u dobi od 44 i 50 godina na drzak i nepristojan način vrijeđali glumca, ali i osoblje restorana.

Muškarci su u poslijepodnevnim satima izvedeni pred prekršajni sud, pušteni su i sada im ide prijava. Neslužbeno, iz policije, kažu kako policija ne pamti da su u Dubrovniku procesuirali ikoga zbog optužbi na rasnoj osnovi.

Ovaj napad svakako je nešto što se treba osuditi, to ne treba ni spominjati, ali radi se o izoliranom incidentu. Naravno da je loše kada ovakav glas odlazi u svijet, loše je za nas same, pa i da se ne radi o slavnom glumcu koji je to objavio na društvenoj mreži i kojeg prate milijuni fanova. Sramotan čin dvojice muškaraca od kojega se ograđuje cijeli Dubrovnik to je ono što se sigurno može reći.

Podsjetimo, Jamie Foxx, u Dubrovniku je zbog snimanja filmskog spektakla "Robin Hood: Origins".


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene