Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nije lako imati poznatu sestru...


James Middleton nije samo mlađi brat britanske vojvotkinje Kate Middleton, već je i odličan model. Barem ako je suditi prema fotografijama ovog 27-godišnjeg Britanca koje su nastale za potrebe digitalnoe aplikacije i časopisa 'The Young Director' dostupnog na iPad-u.

James Middleton, mlađi brat Kate Middleton, nalazi se u financijskim problemima

Vezani članci Kate Middleton Kate Middleton zaslužna je za stabilnost krune, a mnogi tvrde kako je postigla ono što čak ni princezi Diani nije uspjelo James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) Nova članica obitelji buduće kraljice: Samozatajni brat Kate Middleton se ženi lijepom Francuskinjom

U intervjuu je otkrio i kako je biti mlađi brat jednoj vojvotkinji.

'Biti Katein brat je vrlo frustrirajuće. Naporno radim, kao i svaka druga osoba u poslovnom svijetu i, na stranu s činjenicom da sam brat jedne vrlo bitne osobe, na kraju dana ja sam samo James', rekao je 27-godišnjak.

James je odlučio pokrenuti vlastiti biznis te je iz tog razloga i napustio fakultet u Edinburghu. Razlog je bila i disleksija koja mu je stvarala probleme. 'Često se šalim da je disleksija poput neke supermoći. Prvo, ona te čini jedinstvenim, a drugo, tvoj mozak jednostavno drugačije funkcionira', rekao je James.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook