Sami problemi

Crna ovca u obitelji Middleton – već treću godinu za redom ista priča!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlađem bratu Kate Middleton nikako da krene u životu.

Kate Middleton ostvarila je ono o čemu mnoge djevojke sanjaju – udala se za princa. Vojvotkinja od Cambridgea uskoro će roditi svoje drugo dijete, a može se pohvaliti i time da je osvojila simpatije ljudi diljem svijeta te tako osvjetlala obraz obitelji Middleton.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Sve su uspješno sakrili Kate Middleton ovih dana ima veliki razlog za sreću, predivnu vijest dobila je od svoga brata!

Kate opet krši tradiciju: 'Otkantala' kraljicu na Božić

Roditelji slavne brinete obiteljsko su bogatstvo stekli tvrtkom koja proizvodi potrepštine za dječje i tinejdžerske kućne zabave, pa se čini da je Katein mlađi brat 'crna ovca' obitelji Middleton.

Naime, James Middleton već treću godinu za redom bilježi gubitke u svojoj tvrtci Nice Group London Limited koju je osnovao 2011. Riječ je o tvrtci koja se bavi izradom torti i kolača, ali nikako ne uspjeva ostvariti profit. Samo ove godine u minusu je 23,353 funti, a vjerovnicima je dužan i 76,394 funti.

Upravo iz tog razloga ponovno se morao obratiti za pomoć svojim roditeljima, a opravdanje je pronašao u tome da je riječ o novoj tvrtci te da nije neobično da takve u prvim godinama poslovanja bilježe gubitke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene