James Michael Tyler koji je glumio Gunthera u seriji "Prijatelji" otkrio je da vodi bitku s četvrtim stadijem karcinoma prostate.

Galerija


Glumac James Michael Tyler (59) koji se proslavio ulogom Gunthera u popularnoj humorističnoj seriji "Prijatelji", podijelio je tužnu vijest.

Vezani članci Prijatelji okupljanje Slavna šestorka iz "Prijatelja" iznenadila ponovnim okupljanjem nakon posebne epizode, evo koji je razlog tome Ekipa serije Prijatelji Mnogi su primijetili da u posebnoj epizodi "Prijatelja" fali nekoliko likova, evo razloga zašto su ih izostavili

"Dijagnosticiran mi je uznapredovali karcinom prostate koji se sada proširio na moje kosti", kazao je Tyler u ponedjeljak za NBC Today.

Teška bolest dijagnosticirana mu je 2018. godine, a trenutno se nalazi u četvrtom stadiju.

"Pitanje je vremena kada će me bolest sustići", izjavio je legendarni Gunther, koji je u "Prijateljima" bio angažiran kao statist, no ostao je glumiti u svih 10 sezona.

Zbog agresivnog karcinoma koji mu je paralizirao donji dio tijela, Tyler više ne može hodati i trenutno odlazi na kemoterapije, a bolest ga je spriječila i da se pojavi na okupljanju "Prijatelja" pa se u posebnoj epizodi javio videom.

"Htio sam biti dio toga i plan je bio da se pojavim na pozornici no ipak nisam mogao biti dio toga slavlja", kazao je Tyler.

"Sam sam odlučio da ću se ipak javiti preko Zooma da ne bih pokvario raspoloženje", dodao je glumac koji je otkrio i kako je većina ekipe iz serije bila ranije upoznata s njegovom bolesti.

Naglasio je i kako bi karcinom možda uspio izliječiti da je otkriven na vrijeme te je poručio svima da redovito odlaze na liječničke preglede.

"Moj cilj u zadnjih godinu dana je bio doživjeti 59. rođendan. I jesam. Sada želim pomoći spasiti barem jedan život i zato samo odlučio otkriti svoju dijagnozu", zaključio je Tyler.

Podsjetimo, kao voditelju kafića Central Perk u kojem se okupljala glavna šestorka iz serije, Gunther je gledatelje zabavljao svojim ironičnim komentarima i opsesijom s Rachel, a zaštitni znak bile su mu šarene košulje i kravate te kratka izblajhana kosa.

Na okupljanju "Prijatelja" koje je emitirano ovog svibnja, mnogi ga nisu prepoznali sa šiltericom na glavi, prosijedom bradom i kojim kilogramom viška, no njegovo pojavljivanje svejedno je oduševilo obožavatelje serije kojima je bilo posebno simpatično što je i ovaj put ostao po strani.

"Hej ekipa, lijepo vas je opet sve vidjeti. Izgledate sjajno", kazao je tada preko videa, a na pitanje kako pamti svoje vrijeme u seriji odgovorio je: "Iskreno, to je najznačajnijih 10 godina u mojem životu".

Dodao je i kako nije mogao zamisliti bolje iskustvo te je nahvalio ekipu iz serije, ističući kako mu je bio gušt raditi s njima.

Inače, nakon glavne šestorke iz serije, Tyler se pojavio u najviše epizoda, točnije njih 56, a iako se u seriji prvi put pojavio već u drugoj epizodi, do 33. nije progovorio ni riječ.

Ovako to izgleda kad jednu od najvećih zvijezda uhvate pijanu, pogledajte fotke koje bi sigurno najradije izbrisala

Vruće izdanje Žanamari koje je uslikao njezin muž ostavilo poznate Hrvatice bez daha: "Opa, miki!"