Je li to stvarno on?!

Sjećate se Gunthera iz ''Prijatelja''? Zaštitni znak mu je bila kratka plava kosa, a danas ga ne biste prepoznali

James Michael Tyler (Foto: Screenshot) James Michael Tyler (Foto: Screenshot) Screenshot 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju James Michael Tyler (Foto: Instagram) James Michael Tyler (Foto: Instagram) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) +0 James Michael Tyler (Foto: Screenshot) Galerija

James Michael Tyler u seriji "Prijatelji" glumio je Gunthera.

Zvijezda serije "Prijatelji", koja je ovih dana proslavila 25. godišnjicu emitiranja, 57-godišnji James Michael Tyler gostovao je u televizijskoj emisiji "This Morning", a gledatelji u studiju ostali su zatečeni nakon što ga nisu uspjeli prepoznati.

Pogledaj i ovo James Michael Tyler (Foto: Screenshot) smrti zvijezda "Prijatelja" Omiljeni Gunther skrivao je od javnosti svoju tešku bitku gotovo do samog kraja, a za jednog glumca koban je bio antibiotik

James je u seriji glumio Gunthera, voditelja kafića Central Perk u kojem su se prijatelji okupljali, a zaštitni znak bili su mu kratka plava kosa i šarene odjevne kombinacije s kravatama. No James je do danas u potpunosti promijenio imidž i malo tko ga prepoznaje s bradom, smeđom kosom prošaranom sijedima i kojim kilogramom viška.

Prisjećajući se serije, James se našalio kako je njegov lik Gunther prvi put progovorio tek u 33. epizodi druge sezone iako se u seriji pojavio već u drugoj epizodi prve sezone.

"Nisam bio svjestan kako će to sve završiti. Sve se dogodilo organski. Mislio sam da ću se pojaviti u svega dvije epizode, ali zadržali su me deset godina i na tome sam jako zahvalan", izjavio je James.

Nakon gostovanja u emisiji na društvenim mrežama pojavili su se komentari fanova serije kako nisu prepoznali Gunthera i kako si nije sličan.

"Ovaj lik ne bi pobijedio ni na natjecanju Guntherovih dvojnika", "Gunther ne izgleda kao Gunther, to je ludo", komentirali su fanovi, dok su ga neki čak usporedili s Frasierom.

No ovakvi i slični komentari Jamesa nimalo ne iznenađuju jer ga ljudi u većini situacija ne prepoznaju.

"Tjeraju me s događanja koja su organizirana u čast 'Prijatelja', no kada shvate tko sam, ispričavaju mi se", priznao je James.

U emisiji se pojavio odjeven u crveni sako koji je bio dio Guntherove garderobe na setu, točnije u četiri prve epizode u kojima je glumio, te kravatu na koju mu se potpisala cijela glumačka ekipa.

Unatoč tome što se s radošću i nostalgijom prisjetio starih vremena, James je jasno dao do znanja kako ne bi želio da se serija počne ponovno snimati jer zašto bi kvarili savršenstvo. No dodao je i da se nadao da će Gunther na kraju postati vlasnik Central Perka i da će okolo trčkarati neka plavokosa djeca.

"Ne znam bi li nove epizode bile tako kvalitetne kao one prije. Sve je sad lijepo upakirano. Povezao sam se s cijelom ekipom, bili su mi poput obitelji. Spoznaja da sve završava bila je tužna, ali sve je završilo u dobrom tonu", zaključio je James.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Michael Tyler (@slate_michael) on

Prije nekoliko dana na svom profilu na Instagramu objavio je kratki video snimljen ispred zgrade u kojoj su živjeli slavni Monica, Ross, Rachel, Chandler, Phoebe i Joey. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Getty Images) +4 Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Celebrity Imala je više od 100 kilograma, a onda im je objavila rat: Popularna pjevačica izgleda baš kao nekad

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene