Jagoda Kumrić i Konstantin Haag uživaju u susjednoj nam Italiji.

Galerija


Glumačko ljubavni par, koji je odnedavno zajedno, a koji čine glumica Jagoda Kumrić i glumac Konstantin Haag, uživaju na zasluženoj pauzi snimanja serije "Drugo ime ljubavi" u kojoj glume.

Vezani članci Konstantin Haag Konstantin nam je otkrio kako bi ga opisali prijatelji sa samo tri riječi, iznenađeni? Jagoda Kumrić Jagoda se raspričala o vrućim scenama sa Sobinom, evo što je njezina baka rekla o viđenom

Kako su nam i najavili u intervju uoči blagdana, Božić su proveli odvojeno, svaki sa svojom obitelji, no nakon toga zajedno su se otputili na romantično putovanje u susjednu nam Italiju.

27-godišnja Jagoda je na profilu na Instagramu objavila fotografije iz Firence na kojima ona i tri godine mlađi Konstantin ne skrivaju zaljubljensot.

"Pa nek ide život", napisala je Jagoda uz objavljene fotografije i dobila brojne komplimente.

"Prelijepi ste", "Dama u crvenom, sve najbolje barbiko", "Sretno vam bilo ljepotani", "Sretna vam nova, guštajte", neki su od komentara koje su dobili.

Par je u vezi posljednjih nekoliko mjeseci, što su potvrdili prošle jeseni.

"Proživljavam divno razdoblje, imam predivnu djevojčicu koja je centar mog svijeta, s njezinim sam ocem u korektnim odnosima, trenutačno radim posao u kojem zaista uživam i u sretnoj sam vezi s osobom koja mi pruža veliku podršku", izjavila je tada Jagoda za Story.

 

Ne odustaje: Unakazila je lice, a sada joj prijete oštećenje mozga, truljenje kože, ali i smrt

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz