Slatki su!

Novopečeni domaći par otkrio hoće li Božić provesti zajedno i koji to poklon on ne smije dobiti

Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Anamaria Batur/DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Nova TV) Konstantin Haag (Foto: Instagram) +0 Konstantin Haag (Foto: Nova TV) Galerija

Jagoda Kumrić i Konstantin Haag odnedavno su u ljubavnoj vezi, a otkrili su nam kako će provesti ovogodišnje blagdane.

Glumicu Jagodu Kumrić i njezinog kolegu Konstantina Haaga gledamo u hit seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi", a znamo i da ih osim poslovne veze, povezuje i ona ljubavna.

Par se zajedno pojavio i na ovogodišnjem koncertu "Želim život" Zaklade Ana Rukavina, a svoju sreću se nisu trudili sakriti.

Ovogodišnji blagdani će im biti prvi otkako su u vezi, a hoće li ih provesti zajedno, ali i koji si je to poklon Konstantin zaželio pod borom ali mu ga ne dopuštaju, saznajte u našem videu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) +0 Lepa Brena Celebrity Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima: "Meni je prvoj bilo mjesto tamo, došla sam s porukom ljubavi"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene