Jadranka Kosor nova je gošća zabavnog serijala "Fakap" s Idom Prester i Mijom Kovačić, koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Galerija


Od neugodnih situacija u životu nije uspjela pobjeći ni Jadranka Kosor, nova gošća serijala "Fakap" koji vode Ida Prester i Mia Kovačić.

Vezani članci Ida Prester, Mia Kovačić Grupa Silente u dosad neviđenom intervjuu: Čut ćete svašta, a spominju se čak i bapske gaće! Dino Rađa, Viktorija Rađa Pogledajte što je Dino Rađa napravio kad je uhvatio Jamieja Foxxa da očito zavodi njegovu suprugu Viktoriju!

Naša bivša premijerka s voditeljicama je podijelila svoje najveće fakape, od kojih je nekima svjedočila cijela hrvatska javnost.

Jadranka se tako prisjetila svoje nezaboravne izjave na engleskom jeziku "the day after yesterday", kako je kasnije nazvala i jednu od svojih knjiga, a podijelila je i jednu neugodnost s američkim predsjednikom.

"Budući da me predsjednik SAD-a zagrlio i krenuo na svoju poziciju, ja sam naravno krenula s njim", kazala je Kosor kroz smijeh, a videonajava otkriva i da se dotakla teme svojeg ljubavnog života.

"Priča o našoj romansi je izmišljena medijska priča", kaže Jadranka u kratkom klipu, a o kome se točno radi, doznajte u novoj epizodi "Fakapa" u četvrtak 22. ožujka u 18 sati na showbuzz.hr-u. 

Smijeh je i ovoga puta zagarantiran!