Jada Pinkett Smith na Instagramu je objavila fotku u zelenom badiću i oduševila obožavatelje.

Galerija


Slavna ljepotica i supruga Willa Smitha, Jada Pinkett Smith izgleda duplo mlađe na svojoj najnovijoj objavi na Instagramu. 

Vezani članci Jada Pinkett - 1 Bračni par oštro demantirao navode pjevača koji tvrdi da je za aferu s glumicom imao dopuštenje muža Slika nije dostupna U 62. u bikiniju: 'Posljednji put sam ga nosila s 20'

Ova zanosna 47-godišnjakinja tamne puti pozirala je na jahti u malenom zelenom bikiniju u obliku listića neke tropske biljke. Isklesani trbušnjaci i naglašena zlaćana put pretvorili su Jadu u boginju s čijim se izgledom ne mogu mjeriti ni puno mlađe kolegice. 

Duga plava kosa spletena u pletenice pada joj niz leđa, a na licu se može zamijetiti osmijeh od uha do uha. 

Zajedno sa suprugom Willom Smithom i njihovom djecom, Jada putuje Mediteranom i očito jako uživa u svom odmoru. 

Slavni dvojac jedan je od najdugovječnijih holivudskih parova, a iako dugogodišnji brak dokazuje koliko se vole, govorkalo se o tome da su Jada i Will svingeri te da su prošli kroz nekoliko mračnih faza svog odnosa. 

Poznato je da su i Will i Jada zagovornici slobodnih seksualnih veza, pa tako u svom braku emocionalno ostaju vjerni jedno drugome, ali se sporazumno upuštaju u seksualne odnose s drugim ljudima. Navodno ne vjeruju u monogamiju. 

Par ima 18-godišnju kćer i 21-godišnjeg sina Jadena. Uz svoje dvoje biološke djece, Will iz prvog braka sa Sheree Zampino ima i 26-godišnjeg sina Treyja. 

Pogledajte kako je slavni glumac reagirao na fotografiju svoje kćeri u mikro tangicama